Σπυρονικόλας Σολωμός: «Aλέκο Παρίση το 85% του έργου σου την περίοδο 2011-2019 οφείλεται στους συνεργάτες σου που δεν είναι πια μαζί σου, μην καπηλεύεσαι τα πάντα»

Αλέκο Παρίση υπήρξα πιστός συνεργάτης σου επί 9 χρόνια κι ήμουν ως Αντιδήμαρχος τεχνικών έργων του πρώην Δήμου Κεφαλονιάς βασικός συμμέτοχος του μεγάλου έργου ανάπλασης που έγινε κυρίως στο Αργοστόλι.
Σήμερα επιχειρείς να εξαφανίσεις την συμβολή και την καθοριστική συμμετοχή σ’ αυτό το έργο σημαντικών συνεργατών σου όπως π.χ. του Νίκου Ανουσάκη, του Νίκου Παπαδάτου, του Αντώνη Γεωργόπουλου, του Μάκη Παπαναστασάτου, του Γιώργου Τζωρτζάτου κ.α. κι έχεις το θράσος να μιλάς για “έργα Παρίση 2011-2019” μονοπωλιακά και προκλητικά λες και τα έκανες μόνος σου! Ξεχνάς πως το 85% του έργου αυτού ανήκει σε αυτούς ακριβώς που δεν είναι πια μαζί σου όπως 85% είναι ακριβώς αυτοί που σου έφυγαν από το 2019 μέχρι σήμερα. Και ξέρεις γιατί σου έφυγε όλος σχεδόν ο συνδυασμός σου;
1. Γιατί δεν μπόρεσαν να ανεχθούν άλλο την νοσηρότητα να θέλεις να διοικείς ενώ τα έχεις ζήσει όλα κι ενώ η λογική λέει πως έπρεπε να υπάρξει ανανέωση αν θέλαμε νικηφόρο αποτέλεσμα.
2. Γιατί δεν μπορούσαν να συμβιβασθούν όλοι με την τακτική ανοχής κι υποταγής στον ολιγάρχη Δήμαρχο Μιχαλάτο μόνο και μόνο επειδή σε έβγαλαν Πρόεδρο στην ΠΕΔΙΝ μαζί με τον Βαλλιανάτο για να αποκτήσεις σφραγίδα και μισθό.
3. Γιατί θυμόντουσαν ότι στο παρελθόν δήλωνες ακόμα και δημόσια “πως είσαι περήφανος για το φίλο σου τον Μιχαλάτο” οπότε συνειδητοποιήσαν πως πλέον το παιχνίδι είναι “σικέ”.
4. Γιατί κάποιοι όπως εγώ κι ο Νίκος Παπαδάτος θυμόμασταν τις πιέσεις και τα παρακάλια μας για να γίνουν οι απαιτούμενες παρεμβάσεις και στην περιοχή του Ελειού-Πρόννων αλλά εσύ κώφευες.
5. Γιατί εγώ κι ο Νίκος Παπαδάτος παρ΄όλα αυτά φέραμε το ψηφοδέλτιό μας πρώτο στον Ελειό-Πρόννους το 2019, αλλά στον δεύτερο γύρο ξέσπασαν όλοι εις βάρος σου και την πληρώσαμε και “τα χλωρά”.
Για όλα αυτά τα προαναφερόμενα επιλέξαμε να συνιδρύσουμε νέο συνδυασμό για να εκφράσουμε την πλειοψηφία των δημοτών.

Σπυρονικόλας Σολωμός
πρώην Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Κεφαλονιάς
Υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος της παράταξης “ΔΗΜΟΣ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ: ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ” με επικεφαλής τον Νίκο Ανουσάκη

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed