Αλέξανδρος Παρίσης: «Το Λιμενικό Ταμείο και ο κ. Μιχαλάτος έχουν την αποκλειστική ευθύνη για το ατύχημα με τον Λιμενικό, δεν έδειξαν καμία ανθρωπιά σε έναν τραυματία»

Η συρόμενη πόρτα του Λιμεναρχείου έπεσε πάνω σε έναν Λιμενικό, ο άνθρωπος τραυματίστηκε, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου τοποθετήθηκε νάρθηκας στο πόδι του.
Η ευθύνη για το χώρο ανήκει στο Λιμενικό Ταμείο, του οποίου πρόεδρος είναι ο κ. Μιχαλάτος. Ο Δήμος, το Λιμενικό Ταμείο και ο κ. Μιχαλάτος ουδεμία ανακοίνωση εξέδωσαν για το ατύχημα. Δεν έδειξαν καμία ανθρωπιά. Ήταν σαν να μην έγινε τίποτα, σαν να μην μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο επειγόντως ένας τραυματισμένος άνθρωπος. Θα αναλάβει ποτέ τις ευθύνες του ο κ. Μιχαλάτος; Οι δημότες δεν θέλουν ένα Δήμαρχο που κρύβεται στα δύσκολα και εμφανίζεται μόνο για να εγκαινιάσει “μούφα” πάρκινγκ, δεν θέλουν έναν Δήμαρχο που τους κοροϊδεύει και τους λέει κάθε μέρα ψέματα. Θέλουν έναν Δήμαρχο με ανθρωπιά, που τους σέβεται και προστρέχει για να τους βοηθήσει σε κάθε δύσκολη περίπτωση. Και ξέρουν καλά ποιος είναι αυτός. Είναι γνωστός τους, είναι φίλος τους, είναι ο Αλέξανδρος Παρίσης.

Αλέξανδρος Παρίσης
Ισχυρή Κεφαλονιά

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed