Η… φούρια της Φόλκερκ και η «άσφαιρη» Τσέλτεναμ

Νοκ άουτ παιχνίδι του Λιγκ Τρόφι το Μπρίστολ Ρόβερς – Τσέλτεναμ. Ομάδες της Λιγκ 1 αμφότερες, που ψάχνουν πρωτίστως μια νίκη ψυχολογίας απόψε, αφού το ξεκίνημά τους δεν είναι καλό. Οι Ρόβερς δεν έχουν κερδίσει ακόμη εντός έδρας φέτος, έχοντας δεχθεί γκολ σε όλα τα παιχνίδια τους μέσα-έξω (τα 5/7 ήταν G/G).
Η Τσέλτεναμ είναι ουραγός χωρίς νίκη και μοναδική ομάδα σε ΟΛΕΣ τις κατηγορίες της Αγγλίας, επαγγελματικές και ερασιτεχνικές, που ακόμα δεν έχει σκοράρει τη φετινή σεζόν!Επτά συνολικά τα επίσημα παιχνίδια της χωρίς γκολ, την ώρα που είχε βρει δίχτυα σε όλα τα φιλικά της, ακόμα και σε αυτά κόντρα σε ομάδες της Τσάμπιονσιπ. Θέμα χρόνου είναι να κάνει σεφτέ και η χαλαρότητα του σημερινού αγώνα (ποιο Λιγκ Τρόφι;) σε συνδυασμό με την ευάλωτη άμυνα των γηπεδούχων, καθιστούν το timing ιδανικό. Μέχρι και 1,83 πληρώνει το G/G, το οποίο επιβεβαιώθηκε (μαζί με over) και στις δύο περσινές αναμετρήσεις τους για το πρωτάθλημα.
Νοκ άουτ παιχνίδι για τον 3ο γύρο του Τσάλεντζ Καπ Σκωτίας το Έιρ Γιουνάιτεντ – Φόλκερκ, με απευθείας πέναλτι σε περίπτωση ισοπαλίας. Παρά τη διαφορά κατηγορίας, η εκ διαμέτρου αντίθετη εκκίνησή τους στη σεζόν και η ιδιομορφία που έχουν όλα τα ματς Κυπέλλου, καθιστά την έκπληξη όχι και τόσο απίθανη. Πολύ άσχημο το ξεκίνημα της Έιρ στην Τσάμπιονσιπ με ρεκόρ 1-0-3. Προφανώς ψάχνει μια νίκη για να πάρει τα πάνω της, αλλά ο συγκεκριμένος θεσμός είναι το τελευταίο που την απασχολεί. Η Φόλκερκ ξεκίνησε φουριόζα τη σεζόν. Είναι πρωτοπόρος στη Λιγκ 1 με 4-1-0 και η περσινή πορεία της στο Κύπελλο Σκωτίας, όπου έφτασε μέχρι τον ημιτελικό (στον προημιτελικό την… Έιρ είχε νικήσει), έχει ανοίξει την όρεξή της για διάκριση και φέτος στα εγχώρια Κύπελλα. Με αυτά τα δεδομένα, το 6,00 στο διπλό είναι υπερβολικό, όπως και το 5,50 στο DNB. Όποιος πάει σε δυάδα, μπορεί να πάρει και το Χ2 της Φόλκερκ (2,62).

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed