Αλέξανδρος Παρίσης: «Η κατρακύλα έχει και τα όρια της κ. Μιχαλάτε, δεν είναι δεξαμενή ψηφοφόρων του συμβούλου σας η διανομή ληγμένων τροφίμων του Κοινωνικού Παντοπωλείου»

Οι δικαιούχοι του προγράμματος του Κοινωνικού Παντοπωλείου δεν είναι πολίτες δεύτερης κατηγορίας, για να τους μοιράζει η δημοτική αρχή, υπό τον κ. Μιχαλάτο ληγμένα τρόφιμα.
Ούτε είναι δεξαμενή ψηφοφόρων του δημάρχου για να κάνει διανομές τροφίμων, στέλεχος της Δημοτικής αρχής, με δικά του μέσα, χωρίς η Επιτροπή να το γνωρίζει. Είναι άνθρωποι και οικογένειες με ανάγκες και απαιτούν το σεβασμό μας. Το Κοινωνικό Παντοπωλείο πρέπει να λειτουργεί με όρους προσφοράς και ποιότητας των προϊόντων του, υπό την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Αργοστολίου και όχι απο τυχόν “ψηφοθηρευτές”. Τα όσα κατήγγειλε στο Δημοτικό Συμβούλιο, ο κ. Αλέξανδρος Παντελειός, για τα ληγμένα τρόφιμα και για την κατ οίκον διανομή από μη αρμόδια πρόσωπα, θα έπρεπε να προκαλέσουν την παρέμβαση του εισαγγελέα, για να διαπιστωθεί αν κινδυνεύει ή όχι η υγεία των καταναλωτών. Η κατρακύλα έχει και τα όρια της κ. Μιχαλάτε. Βρείτε τα….

Για τη Δημοτική Παράταξη Δήμου Αργοστολίου “Ισχυρή Κεφαλονιά”
Ο επικεφαλής, Αλέξανδρος Παρίσης

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed