Βαγγέλης Θεοφιλάτος: «Το Ληξούρι χρειάζεται σχέδιο, χρειάζεται άνοιγμα, χρειάζεται Δήμαρχο οραματιστή για να πάει μπροστά, χρειάζεται τον Δημήτρη Μεσσάρη»

Συμπολίτισσες, Συμπολίτες, φίλες και φίλοι, περήφανε λαέ της Παλλικής, αν δεν είμαστε πεπεισμένοι ότι αυτή η Δημοτική Αρχή έχει επιδείξει καθυστέρηση κι ανικανότητα στα μεγάλα που πρέπουν στον τόπο να είστε βέβαιοι ότι ο συνδυασμός μας ΠΑΛΛΗΣ ΞΕΚΙΝΗΜΑ με όλες και όλους τους συμμετέχοντες σ’ αυτόν και ο επικεφαλής του Δημήτρης Μεσσάρης, δεν θα μπαίναμε στη μάχη αυτή των εκλογών.
-Το Θέατρο, σου λένε, δε φταίμε, η Περιφέρεια…
-Το Δημαρχείο, (εκλογοπαγίδα το βάφτισα κι όχι άδικα), η Περιφέρεια…
-Το κηποθέατρο, το κτίριο των Ιακωβάτων, το υπουργείο φταίει…
-Το μπαστούνι πρόσβασης κρουαζιερόπλοιου, δε χρειάζεται, δε χρειάζεται… Όχι πως το μπαστούνι, θα έφερνε κρουαζιερόπλοιο από μόνο του…
Χωρίς ασφαλώς όλα τα παραπάνω κι άλλα πολλά σημεία ανάδειξης που χρειάζεται η περιοχή μας, που από μόνη της είναι φυσικού κάλλους μοναδικού. Χωρίς μια ισχυρή τουριστική επιτροπή με προσωπικότητες δυνατές του είδους, που θα επισκεπτόταν τα Λονδίνα ή άλλα μέρη όπου είναι η καρδιά του σχεδιασμού των εκδρομών του τέτοιων πλοίων, για να μπει και το Ληξούρι μας στις εκδρομές τους, αφού τους πείσουμε. Μια πόλη με χρώμα, με προσωπικότητα, που θέλει σχέδιο και στο τιμόνι δήμαρχο αρχιτέκτονα που θα την αγαπά να σχεδιάσει κρίσιμο κι απειλητικό παγκόσμιο αύριο. Μια πόλη που θα νοιάζεται τους φτωχούς και αδυνάμους πολίτες της. Τουρισμός δεν είναι μόνο οι μεγάλες μονάδες και οι ιδιοκτήτες τους. Είναι και οι εκατοντάδες μικροί εργάτες του και εργάτριες του. Τα γκαρσόνια, οι λαντσέρισσες, οι μαγείρισσες, οι ντελιβεράδες, οι παραγωγοί των τοπικών μας προϊόντων, τα ταξί, τα καφέ κ.λ.π. Όλα αυτά, θα έφερναν χρήμα ζεστό στους αδυνάμους του τουρισμού, αφού θα άνοιγαν τόσες θέσεις δουλειάς. Η πόλη χρειάζεται όραμα.
Η πόλη χρειάζεται σχέδιο… Η πόλη χρειάζεται άνοιγμα… Η πόλη χρειάζεται Δήμαρχο ΟΡΑΜΑΤΙΣΤΗ… Λαέ της δημοκρατικής Παλλικής το μέλλον του τόπου είναι στο χέρι σου. ΣΠΡΩΞΕ ΤΟ ΧΘΕΣ, ΑΝΟΙΞΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ…

Βαγγέλης Θεοφιλάτος
υπ. Δημοτικός Σύμβουλος Ληξουρίου με τον συνδυασμό «Πάλλης Ξεκίνημα» με επικεφαλής τον Δημήτρη Μεσσάρη

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed