Θα το παλέψει η Ελλάδα, ποιος θα σκοράρει, ο Εμπαπέ

Ανοίγει η αυλαία του εξαημέρου των προκριματικών του Euro2024 και το κάνει με ένα ματς ορόσημο για την Ελλάδα η οποία, εάν δεν ηττηθεί από την Ολλανδία στο «Φίλιπς Στάντιον» του Αϊντχόφεν, ελπίζει βάσιμα για απευθείας πρόκριση στα τελικά μέσω των ομίλων, μαζί με τη Γαλλία.
Οι «τρικολόρ» έχουν τον πρώτο (και τελευταίο) λόγο υποδεχόμενοι την Ιρλανδία στο «Παρκ ντε Πρενς» του Παρισιού, ισορροπημένη και (πιθανότατα) συναρπαστική η μονομαχία της Σερβίας με την Ουγγαρία στο «Μαρακανά» του Βελιγραδίου. Έτοιμη για το 5/5 η Γαλλία, προκειμένου να κάνει ένα ακόμα βήμα προς την πρωτιά του δεύτερου ομίλου, κόντρα σε μια Ιρλανδία που εκτός έδρας χάνει πολλή από την (όποια) δυναμική της και, συν τοις άλλοις, θα παραταχθεί χωρίς τον πολύτιμο (και φουλ φορμαρισμένο) Έβαν Φέργκιουσον. Πολύ κεφάτος ξεκίνησε τη σεζόν ο Κιλιάν Εμπαπέ μετά την… ανακωχή με την Παρί Σεν Ζερμέν και αποτελεί πάντα το σημείο αναφοράς των «τρικολόρ». Αξίζει στήριξη ως ο πρώτος παίκτης που θα σκοράρει.
«Τελικός» για την Ολλανδία είναι η αποψινή αναμέτρηση με την Ελλάδα. Η γηπεδούχος είναι στα χαρτιά το φαβορί για τη δεύτερη θέση του δεύτερου ομίλου, κάτι που όμως πρέπει να αποδείξει μέσα στο γήπεδο και, ειδικά, κόντρα στην ομάδα που καταλαμβάνει αυτή τη στιγμή τη δεύτερη θέση. Η Ελλάδα, στη σκιά της έντασης που προκλήθηκε από τις μη κλήσεις των Φορτούνη, Κωνσταντέλια και Βαγιανίδη, έχει την ποιότητα για να φτάσει στο γκολ και, γιατί όχι, σε ένα καλό αποτέλεσμα, εκμεταλλευόμενη τις αμφιβολίες που προκαλεί η ομάδα του Ρόναλντ Κούμαν με τις εμφανίσεις της. Φαντάζει, βεβαίως, ρίσκο να πάμε σε κάποιο «ελληνικό» σημείο (αν το βλέπετε, αξίζει ένα fun bet), οπότε θα προτιμήσω μια, θεωρητικά, ασφαλή επιλογή, ποντάροντας στο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed