Μανιφέστο Ανουσάκη: «Aπό το 2006 μου δίνετε πολιτική δύναμη, συνεχίζουμε για την μεγάλη νίκη, μόνο μαζί μπορούμε να “ξηλώσουμε” το ιδιότυπο οικονομικοπολιτικό σύμπλεγμα Μιχαλάτου»

Από αύριο ξεκινά κι επίσημα η προεκλογική περίοδος οπότε είναι σημαντικό, ως επικεφαλής της παράταξης “ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ” για το Δήμο Αργοστολίου να υπενθυμίσω κάποια πράγματα:
Kατ΄αρχήν οφείλω να ευχαριστήσω τους συνδημότες μου που από το 2006 σταθερά και αδιάλειπτα μου δίνουν πολιτική δύναμη και με εκλέγουν σε δημόσια αξιώματα είτε διοίκησης είτε αντιπολίτευσης. Θεωρώ όμως πως κι εγώ από την πλευρά μου όλα αυτά τα χρόνια τίμησα την εμπιστοσύνη τους καθώς:
α. Είμαι πάντα μπροστά σε όλες τις πολιτικές μάχες με ξεκάθαρο πολιτικό λόγο (ανεξάρτητα από το αν συμφωνεί κάποιος ή όχι) όντας από τους λίγους που προκαλούν ρήξεις και συγκρούσεις προς όφελος της πλειοψηφίας των δημοτών.
β. Ουδέποτε κρύφθηκα ή φοβήθηκα κι όπως ήμουν από τους πρωταγωνιστές του “ξεριζώματος” του “καθεστωτικού” τοπικού ΠΑ.ΣΟ.Κ. το 2010, που είχε εξελιχθεί σε ένα είδος πολιτικής “γάγγραινας” για το νησί μας, έτσι και τώρα είμαι συνιδρυτής κι επικεφαλής της πολιτικής ομάδας που θα “ξηλώσει” το ιδιότυπο οικονομικοπολιτικό σύμπλεγμα του ολιγάρχη Μιχλάτου.
γ. Όποτε είχα αξιώματα διοίκησης τα χρησιμοποίησα προς όφελος του τόπου ( π.χ. “νοικοκύρεμα” των οικονομικών του Δήμου Κεφαλονιάς που είχαν παραληφθεί με ένα υπέρογκο χρέος 42 εκατομμυρίων Ευρώ από τους προηγούμενους Δήμους, δημιουργία και λειτουργία εργοστασίου νερού στο Αργοστόλι, νομιμοποίηση και λειτουργία του Βιολογικού της Σκάλας που τον είχα παραλάβει ως Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ νομικά “ημιθανή”.
δ. Ουδέποτε ωφελήθηκα οικονομικά από την εμπλοκή μου με δημόσια πράγματα ούτε ξενοδοχεία έκανα ούτε βίλες… Αλήθεια μπορούν να ισχυρισθούν κάτι τέτοιο δημόσια και οι ανθυποψήφιοί μου;
Σήμερα βρισκόμαστε μπροστά σε μία νέα εκλογική μάχη και ζητώ την στήριξή σας, πλέον ως επικεφαλής μίας νέας πολιτικής παράταξης αποτελούμενης από έμπειρα πρόσωπα, αλλά και από νεότερα στελέχη με “φρέσκιες” ιδέες”, καθώς είμαστε οι μόνοι που και ξέρουμε και μπορούμε να ανατρέψουμε τον κύριο Μιχαλάτο και το κύκλωμά του. Οι υπόλοιπες παρατάξεις που κατέρχονται υποτίθεται απέναντι στην απερχόμενη δημοτική αρχή είτε ήταν εξαφανισμένες επί 4 χρόνια κι είχαν αναπτύξει παράλληλα σχέσεις υπόγειας εξάρτησης από την απερχόμενη δημοτική αρχή και “ξανασήκωσαν την σημαία του αγώνα” υποκριτικά τον τελευταίο μήνα με… σποτάκια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είτε δεν έχουν τις πολιτικές αναφορές, την ισχύ και τον δυναμισμό για να αναμετρηθούν ευθέως με το υπόγειο και παρασκηνιακό σύστημα διαπλοκής Μιχαλάτου. Ο Δήμος Αργοστολίου πρέπει να περιέλθει στους κανονικούς δημότες του και να απαλλαγεί από τις κάθε λογής “βαρωνίες” κι αυτό, κακά τα ψέματα, μπορούμε να το κάνουμε μόνο εμείς. Συνεχίζουμε για την μεγάλη νίκη στις 16 Οκτωβρίου.

Νίκος Ανουσάκης
Υποψήφιος Δήμαρχος Αργοστολίου
Επικεφαλής της παράταξης “ΔΗΜΟΣ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ: ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ”

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed