Παναγής Βασιλάτος: «H επιλογή της παράταξης του Νίκου Ανουσάκη είναι μονόδρομος για την επανεκκίνηση του Δήμου Αργοστολίου με πολιτικοκοινωνικούς όρους»

Πάντα πίστευα στην αξία και στη δύναμη της πολιτικής με συμμετοχή των δημοτών στα κοινά χωρίς να αποβλέπουν στο προσωπικό τους συμφέρον, αλλά στην εξυπηρέτηση του συνόλου.
Ίσως αυτό είναι μια παραδοσιακή αντίληψη των πραγμάτων, αλλά εμείς εμμένουμε σ΄αυτά που ξέρουμε και σ’ αυτά με τα οποία πορευθήκαμε μια ζωή. Με τον Νίκο Ανουσάκη μέχρι σήμερα δεν είχα κοινή πολιτική πορεία πλην όμως διαπιστώνοντας ότι τα πρόσωπα των συμπολιτών που απαρτίζουν τον συνδυασμό είναι αξιόλογα, κατάλληλα για την διαχείριση των κοινών και αποπνέουν εμπιστοσύνη , αποφάσισα να συμμετέχω κι εγώ μαζί τους στην προσπάθεια για την επανεκκίνηση του Δήμου μας με όρους καθαρά πολιτικοκοινωνικούς. Δεν μηδενίζουμε το έργο και την προσπάθεια κανενός πλην όμως θεωρώ ότι είναι απαραίτητο να υπάρχουν νέες φωνές , νέες σκέψεις , νέες δράσεις και πολυποικιλλότητα που να καλύπτει τις ανάγκες κι όλο το φάσμα του Δήμου μας και κατ΄ επέκταση του νησιού μας.

Παναγής Βασιλάτος
Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη “ΔΗΜΟΣ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ ” με επικεφαλής τον Νίκο Ανουσάκη

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed