Πρώτη συγκέντρωση υποψηφίων του συνδυασμού «Κεφαλονιά, Νησί για Όλους»

Την Κυριακή, 10/9, πραγματοποιήθηκε η 1η Συγκέντρωση των υποψηφίων του συνδυασμού «Κεφαλονιά, νησί για όλους», στο κατάστημα Bees knees, στον πεζόδρομο Ριζοσπαστών.
Ήταν μια πολύ όμορφη βραδιά, κατά την οποία οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν μεταξύ τους, να συζητήσουν θέματα που τους απασχολούν και να καταθέσουν προτάσεις για τον προεκλογικό σχεδιασμό του συνδυασμού μας. Ο υποψήφιος Δήμαρχος, κ. Αλέξανδρος Παντελειός πήρε το λόγο απευθυνόμενος σε όλους τους παρευρισκόμενους.

Για τον Αντώνη
Η τοποθέτηση του Αλέξανδρου Παντελειού ξεκίνησε από την απάνθρωπη και εγκληματική συμπεριφορά του πληρώματος του πλοίου Blue Horizon, η οποία είχε ως τραγική κατάληξη τον πνιγμό ενός συνανθρώπου μας. «Για εμάς που είμαστε νησιώτες, ο καταπέλτης του πλοίου είναι μια προέκταση του νησιού μας, μια προέκταση του σπιτιού μας. Όταν φτάνουμε στο πλοίο της επιστροφής και περνάμε τον καταπέλτη, νιώθουμε πως φτάσαμε. Έτσι και ο Αντώνης, ανέβηκε στον καταπέλτη και ένιωσε πως έφτασε στο σπίτι του. Τον έσπρωξαν από το σπίτι του και βρήκε τραγικό θάνατο».

Για τις πλημμύρες στη Θεσσαλία
Ο κ. Παντελειός δεν παράλειψε να αναφερθεί στις δύσκολες στιγμές που περνούν οι πλημμυροπαθείς στη Θεσσαλία. Ανέφερε ότι όπως σε όλες τις δύσκολες στιγμές, τόσο στον Ιανό, όσο και στις πυρκαγιές της Εύβοιας, η Κίνηση πολιτών «Κεφαλονιά, νησί για όλους» επέδειξε αλληλεγγύη στον συνάνθρωπο, το ίδιο πρέπει να κάνει και τώρα. Από τη Δευτέρα θα τοποθετηθούν κουμπαράδες σε διάφορα σημεία στο Αργοστόλι και θα βγει σχετική ανακοίνωση για τη συλλογή χρημάτων με στόχο την αποστολή βοήθειας στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας.

Για τις βασικές αρχές του προγράμματος
Ο Αλέξανδρος Παντελειός, ανέπτυξε στη συνέχεια τις βασικές αρχές πάνω στις οποίες βασίζεται το πρόγραμμα της Δημοτικής παράταξης “Κεφαλονιά, νησί για όλους”. Την αειφορία και τη βιώσιμη ανάπτυξη, η οποία συνίσταται τόσο στην προστασία του περιβάλλοντος, όσο και σε σχεδιασμό υποδομών, πολιτικών, οικονομικής ανάπτυξης και κοινωνικής αλληλεγγύης.
Τη συμμετοχικότητα και το συμμετοχικό σχεδιασμό.
Την στήριξη του Πολιτισμού, ολοχρονικά και σε όλα τα επίπεδα.
Τον ψηφιακό μετασχηματισμό του Δήμου, με στόχο τη διαφάνεια και την προσβασιμότητα.

Κεφαλονιά Νησί για Όλους

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed