Νικόλας Γαλιατσάτος: «Έμειναν μεταξεταστέοι Άγγελος Κωνσταντάκης και Γιάννης Λυκούδης, η απόλυτη ξεφτίλα, παρέδωσαν με την στάση τους τον Δήμο στον Θεόφιλο»

Δεν είναι δυνατόν να είναι αντιπολιτευόμενοι εκλεγμένοι αυτοδιοικητικοί. Να μην συμμετέχουν στις οικονομικές επιτροπές του δήμου. Να έχουν αφήσει εν λευκώ την διαχείριση του δήμου και του δημόσιου χρήματος στον λογιστή-ολιγάρχη Δήμαρχο.
Και τώρα ζητούν από τους δημότες την επανεκλογή τους. Θράσος; Αναισθησία; Ασυνειδησία; Ξεπούλημα; Προδοσία στον Παρίση; Ξέπλημα στον ολιγάρχη; Στο χέρι του κάθε δημότη είναι να ψηφίσει ότι τον φωτίσει η συνείδησή του, για την προοπτική του Παρόντος και του Μέλλοντος του Δήμου Αργοστολίου. ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΗΤΕ, αρκετά η χειραγώγηση, ο εκβιασμός, η εκμετάλλευση, παρουσιάζοντας αγνό προσωπείο, γεμάτο προσποίηση και φιλικά χτυπήματα στην πλάτη. Έρχονται ακόμα πιο δύσκολα για όλους μας, μην εξαγοράζεστε για ένα χαμόγελο στα πανηγύρια. Ψηφίστε αποδεδειγμένα ικανούς. Ψηφίστε μας το «Παρόν και Μέλλον» του Νίκου Ανουσάκη.

Νικόλας Γαλιατσάτος
υπ. Δημοτικός Σύμβουλος Αργοστολίου με την παράταξη «Παρόν και Μέλλον» με επικεφαλής τον Νίκο Ανουσάκη

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed