«Ουδέποτε βιάστηκα από τον Θεόφιλο Μιχαλάτο ούτε ποτέ τον ερωτεύτηκα», δηλώνει με εξώδικό του στην ιστοσελίδα μας ο Πρόεδρος της Λακήθρας Κώστας Μαρκόπουλος

Μάλλον κάποιοι δεν μπορούν να αντιληφθούν το πολιτικό περιεχόμενο των δημοσιευμάτων μας όπως κι ότι η ελληνική γλώσσα έχει διάφορα σχήματα και τρόπους έκφρασης όπως τις μεταφορές, τις παρομοιώσεις, τις ειρωνείες κ.ο.κ.
Σε προηγούμενο δημοσίευμά μας είχαμε καυτηριάσει με πολύ καυστικό τρόπο και πάντα με πολιτική χροιά την πολιτική στάση του προέδρου της Λακήθρας Κώστα Μαρκόπουλου. Όλοι τον θυμόμαστε να κατηγορεί δημόσια με πικετοφορία, αλλά και λεκτικά με τις χειρότερες εκφράσεις το 2011 τον τότε πρώην Δήμαρχο Λειβαθούς Θεόφιλο Μιχαλάτο πως “τον κάρφωσε οικονομικά” διότι του άφησε απλήρωτο σημαντικό ποσό τιμολογίων από συμβάσεις με τον πρώην Δήμο Λειβαθούς. Τώρα πλέον ποζάρει όλο περηφάνια ως στέλεχος του ψηφοδελτίου Μιχαλάτου λες και δεν θυμούνται όλοι το μεταξύ τους ιστορικό. Στα πλαίσια λοιπόν ειρωνείας, αστεϊσμού και πολιτικής κριτικής γράψαμε ότι ο “Πρόεδρος της Λακήθρας τελικά αγάπησε τον βιαστή του” κι οποιοσδήποτε έχει βγάλει την πρώτη Δημοτικού αντιλήφθηκε το αυστηρά πολιτικό περιεχόμενο του δημοσιεύματός μας. Ε λοιπόν ο Πρόεδρος της Λακήθρας παριστάνει πως “δεν καταλαβαίνει τα αυτονόητα” και μας έστειλε εξώδικο με το οποίο ισχυρίζεται (άκουσον άκουσον) ότι αυτά που γράφαμε τα…”εννοούσαμε κατά κυριολεξία” και μας δηλώνει μέσω του εξωδίκου το “ότι είμαστε συκοφάντες γιατί ουδέποτε τον… βίασε ο Μιχαλάτος” και ότι “ουδέποτε τον ερωτεύθηκε”. Μιλάμε για αστεία πράγματα που συμβαίνουν εκεί στη Λακήθρα, όπου φαίνεται δεν έχουν μάθει ότι η πολιτική κριτική όσο σκληρά και αν γίνεται προστατεύεται από την ελευθερία του Τύπου (ευτυχώς) πανευρωπαϊκά και στη χώρα μας. Γρήγορα να ελεγχθεί το νερό στην Λακήθρα μην έχουμε κι άλλα κρούσματα.
Σημείωση: Κύριε Μαρκόπουλε, ήμουν ο πρώτος που δώσατε συνέντευξη το 2011 για τα χρήματα που σας έφαγαν οι “κλέφτες” όπως τους αποκαλούσατε τότε και με βάση το δικό μου ρεπορτάζ και την πίεση που άσκησα στους τότε κυβερνώντες καταφέρατε να εξοφληθείτε από τον τότε Δήμο Κεφαλονιάς για τις υπηρεσίες που είχατε προσφέρει στον πρώην Δήμο Λειβαθούς του Θεόφιλου Μιχαλάτου.
Υ.Γ. Κύριε Μαρκόπουλε, η ενασχόληση με την πολιτική και δη αν ζητάμε την ψήφο των συμπολιτών μας είναι για μεγάλα και σκληρά παιδιά. Αν δεν την αντέχετε τότε καλύτερα να καθίσετε στην ησυχία του σπιτιού σας για να μην ασχολείται κανένας μαζί σας.

Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed