Ανδρέας Σταματελάτος: «Περήφανε λαέ της Παλλικής διώξε ότι δεν σου ταιριάζει»

Φίλες και Φίλοι, βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση, για ακόμα μια φορά, με τη στήριξη σας να προσφέρω στον τόπο μας, την Παλική. Η ανιδιοτελής προσφορά μου για αρκετά χρόνια στα κοινά, η αγάπη μου για τον τόπο μας και η βαθύτατη ανησυχία μου για το μέλλον της πόλης, με οδήγησε στην απόφαση να πορευτώ με το Συνδυασμό “Πάλλης Ξεκίνημα”.
Τα λιμνάζοντα προβλήματα της πόλης μας αυξήθηκαν μετά τους σεισμούς του 2014 και δυστυχώς ακόμα παραμένουν εκεί άλυτα. Ο τόπος μας έχει εγκαταλειφθεί, οι νέοι άνθρωποι φεύγουν γιατί δεν τους προσφέρει πλέον τίποτα. Μεγάλωσα ως μονογονέας ένα παιδί σε έναν τόπο που ωθεί τους νέους μακριά. Έναν τόπο που όχι μόνο έχει χάσει την ταυτότητα του, προσπαθεί να απαξιώσει και κάθε συγκριτικό του πλεονέκτημα. Ανήκω στον χώρο την ΝΔ από πάντα, αλλά αυτή την μάχη αποφάσισα να την δώσω όχι ως κομματικό στέλεχος μιας παράταξης, αλλά ως Πατέρας και ως Ληξουριώτης. Αυτή τη φορά τοποθετώ την ψυχή μου σε έναν συνδυασμό που μαζί με άλλες 83 ψυχές έχουμε σκοπό να σηκώσουμε αυτό τον τόπο ψηλά!
Πιστεύω σε όλους εσάς Ληξουριώτες και Παλικισιάνους που από επιλογή και αγάπη στηρίζετε αυτό τον τόπο. Ξέρω ότι βαθιά μέσα σας, έχετε βαρεθεί την μετριότητα. Βλέπω στα μάτια τα δικά σας την δική μου απογοήτευση και αγωνία για το μέλλον αυτού του τόπου και των παιδιών του. Ξέρω ότι αυτός ο τόπος αξίζει πολύ περισσότερο από μια φτυαριά τσιμέντο και μια πέτσα κακορηγμένη άσφαλτο. Ξέρω ότι την ώρα της κάλπης ακόμα και εσείς, που σας έριξαν λίγο τσιμέντο και πίσσα εξαγοράζοντας την ψήφο σας, θα τους γυρίσετε την πλάτη. Γιατί γνωρίζετε καλά πως όλοι αυτοί οι λεβέντες ό,τι ήταν να δώσουν σε εσάς και στον τόπο το έδωσαν. Περήφανε λαέ της Παλικής, δίωξε ό,τι δεν σου ταιριάζει και δώσε σε εμάς την ευκαιρία να χαράξουμε μαζί σου, τον δρόμο που σου αξίζει.

Ανδρέας Χαρ. Σταματελάτος
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό «Πάλλης Ξεκίνημα» με επικεφαλής τον Δημήτρη Μεσσάρη

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed