Διονύσης Περδίκης: «Δεν θα παρακαλέσω, δεν θα εκβιάσω και δεν θα εξαγοράσω την ψήφο κανενός όπως κάνουν με τα μυθεύματά τους οι σύγχρονοι κωλοτούμπες στο Ληξούρι»

Με κατηγορούν πολλοί ότι γράφω πολύ στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, ότι ασκώ κριτική, ότι βρίζω…, προσβάλω…, επιβάλω κ.τ.λ. Αγαπητοί, είμαι υποψήφιος με την παράταξη του Δημήτρη Μεσσάρη «Πάλλης Ξεκίνημα» και με αυτό τον τρόπο ασκώ το δημοκρατικό μου δικαίωμα στην προεκλογική εκστρατεία.
Εργάζομαι όπως ξέρετε για να βιοποριστώ πρωί-βράδυ, καθώς η σεζόν για εμάς δεν έχει τελειώσει ακόμα. Δεν έχω χρόνο για καφενεία άλλωστε το FB είναι το καφενείο του 21ου αιώνα, ούτε για βόλτες και νυχτερινούς περιπάτους σε σπίτια (δεν θα το έκανα ποτέ γιατί σέβομαι την ιδιωτικότητα του καθενός). Αξιοποιώ λοιπόν την τεχνολογία και το FB που όλοι κατηγορούν (αλλά όλη μέρα μέσα είναι και παρακολουθούν), για να εκφράσω τις απόψεις μου, πάντα επώνυμα, πάντα τεκμηριωμένα και με στοιχεία. Προφανώς κάποιοι ενοχλούνται, γιατί θεωρούν το FB χώρο επίδειξης, χώρο να προβάλουν τον άλλο εαυτό τους. Αγαπητοί οι νέες τεχνολογίες έχουν απ’ όλα, επιλέγεις τι θέλεις! Όσο αφορά τα υπόλοιπα κατασκευασμένα μυθεύματα προκαλώ όποιον θέλει να μου δείξει μια ανάρτηση μου που προσβάλω πρόσωπα, οικογένειες και θεσμούς. Αν οι απόψεις μου δεν σας αρέσουν υπάρχει ο αντίλογος (δεν έχω διαγράψει πότε μου σχόλιο φίλου) και όχι η λάσπη. Ανοίξτε λοιπόν το στόμα σας, υπερασπιστείτε την άποψη σας, την κωλοτούμπα σας και άστε τις κουβέντες πίσω από την πλάτη μου. Φτάνει πια η υποκρισίας σας, όταν ο τοίχος σας πρόσφατα, είναι γεμάτος από προσβολές για την προσωπικότητα, την οικογένεια και την υπόσταση που φτάνει και ξεπερνάει την ομοφοβία για τον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ. Τέλος ζήτησα από την αρχή την ψήφο σας δημόσια και αν δεν σας αρέσω εγώ για κάποιον άλλο από τους πολλούς άξιους του συνδυασμού, ψήφο στον Δημήτρη Μεσσάρη «Πάλλης Ξεκίνημα». Δεν θα παρακαλέσω, δεν θα εκβιάσω και δεν θα εξαγοράσω την ψήφο κανενός. Σέβομαι την προσωπικότητα του κάθε ένα, τις επιλογές του και δεν θα μπω σε καμία οικογένεια να την διαβάλω…

Διονύσης Περδίκης
υπ. δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό «Πάλλης Ξεκίνημα» με επικεφαλής τον Δημήτρη Μεσσάρη

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed