Το over από την Ιταλία και το… 14άρι της Άλκμααρ στην Ολλανδία

Φροζινόνε και Φιορεντίνα είναι δύο ομάδες σε καλή κατάσταση. Η Φροζινόνε «τρέχει» σερί 2-2-0 μετά την ήττα της πρεμιέρας, με τις δύο νίκες να έρχονται στο γήπεδό της, αμφότερες συνοδεύτηκαν από G/G & Over 2,5.
Ελαφρώς καλύτερη η βαθμολογική συγκομιδή της Φιορεντίνα (επίδοση 3-1-1). Μόνο το τελευταίο της ματς (νίκη 2-0 επί της Ουντινέζε) δεν εμφάνισε Over, τα προηγούμενα μάλιστα ξέφυγαν για τα καλά, έχοντας 4+ γκολ το καθένα. Μικρή πτώση στην απόδοση του Over, ακόμα κι έτσι διατηρεί αξία για ματς μεταξύ ομάδων που το έχουν στο… ρεπερτόριό τους.
Αλάθητη η Άλκμααρ στο ολλανδικό πρωτάθλημα, έχει κάνει το «5 στα 5» και ψάχνει τη νίκη απόψε στο εξ αναβολής ματς που θα την επαναφέρει στην κορυφή (μαζί με την Αϊντχόφεν). Σκοράρει μίνιμουμ 2 γκολ στα παιχνίδια της, μάλιστα δεν δυσκολεύεται να φέρει και μόνη της τα Over σε κάποιες περιπτώσεις. Μέτρια ομάδα η Χέρακλες. Δεν περνάει απαρατήρητο πως στα δύο πιο πρόσφατα παιχνίδια της δέχθηκε 5 γκολ συνολικά από δύο ομάδες (3 από την Ουτρέχτη και 2 από τη Φόλενταμ) που βρίσκονται στην τελευταία τριάδα της βαθμολογίας. Η προϊστορία δείχνει χορταστικές αναμετρήσεις στα μεταξύ τους, 13 σερί νίκες συνδυασμένες με Over 2,5 «μετράει» η Άλκμααρ ως γηπεδούχος, πιθανότατα θα τις κάνει 14…

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed