Απειλούν, εκβιάζουν, εισβάλλουν σε σπίτια υποψηφίων άλλων συνδυασμών και απαιτούν όλοι να «προσκυνήσουν» τον Θεόφιλο Μιχαλάτο, πρακτικές παλιών σκοτεινών εποχών

Αυτά που συμβαίνουν την τελευταία εβδομάδα κυρίως στην περιοχή της Λειβαθούς και της Θηνιάς, αλλά και αλλού απέχουν πολύ από τον προεκλογικό αγώνα και μοναδικός υπεύθυνος για αυτά τα φαινόμενα είναι ο νυν και ξανά υποψήφιος Δήμαρχος Αργοστολίου, Θεόφιλος Μιχαλάτος.
Σύμφωνα με ασφαλείς και διασταυρωμένες πληροφορίες μας, αρκετοί υποψήφιοι δημοτικοί, αλλά και τοπικοί σύμβουλοι του συνδυασμού του «Δημοτική Συμπολιτεία» έχουν ξεκινήσει ένα απίστευτο πογκρόμ που δεν έχει σχέση με προεκλογική εκστρατεία, αλλά θυμίζει παλιές σκοτεινές εποχές του ελληνικού κράτους και φυσικά μοιάζει σε πολλά με την εποχή του Στάλιν, που μέσα σε ένα βράδυ από το ζεστό κρεβάτι σου βρισκόσουν στη Σιβηρία να σπας πάγους. Κυριολεκτικά εισβάλουν σε σπίτια υποψηφίων άλλων συνδυασμών και απαιτούν με… κομψό τρόπο να ψηφιστούν οι ίδιοι και ο συνδυασμός τους από πατεράδες, μανάδες, αδέλφια και παιδιά υποψηφίων διαφορετικών παρατάξεων. Αν δεν το γνωρίζει αυτό ο κ. Μιχαλάτος, τον ενημερώνουμε ότι γίνεται σε μεγάλο βαθμό. Αν το γνωρίζει και το αφήνει να εξελίσσεται είναι δύο φορές ένοχος και υπόλογος στους δημότες Αργοστολίου. Συνεχίστε έτσι εκεί στην «Δημοτική Συμπολιτεία». Μπορεί αρκετός κόσμος να τρέφεται με σανό, ωστόσο δεν τρέφονται όλοι. Είναι και κάποιοι που τρώνε φασολάδα και την Κυριακή μέσα στο παραβάν θα τους έρθει να… αεριστούν και να… αερίσουν όλους αυτούς τους γελοίους τύπους με το απύθμενο θράσος.
Σημείωση: Οι δημότες Αργοστολίου απαιτούν από τους επικεφαλής των συνδυασμών που οι υποψήφιοί τους δέχονται μπούλινγκ να βγουν και να το καταγγείλουν δημόσια. Ας μην καλύπτουν αυτούς που ισοπεδώνουν τα πάντα για μια ψήφο.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed