Συλλυπητήρια μηνύματα για την απώλεια του Άγγελου Μαρκέτου

Ο Άγγελος Μαρκέτος υπήρξε ένας εξαίρετος οικογενειάρχης, ένας δραστήριος συμπολίτης μας με μεγάλη αγάπη για τον τόπο του. Υπηρέτησε την τοπική αυτοδιοίκηση επί σειρά ετών με ευσυνειδησία, αφοσίωση και εντιμότητα. Το ήθος του και η ευγένεια της ψυχής του θα λείψουν σε όλους μας. Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

Θεόφιλος Μιχαλάτος
Δήμαρχος Αργοστολίου

Με βαθιά θλίψη και οδύνη αποχαιρετούμε τον Άγγελο Μαρκέτο επί σειρά ετών δημοτικό σύμβουλο της «Ισχυρής Κεφαλονιάς» του ενιαίου δήμου Κεφαλονιάς. Υπηρέτησε τον τόπο και την αυτοδιοίκηση με τις γνώσεις, τις ικανότητες και την ακεραιότητά του. Στην οικογένεια του και ιδιαίτερα στην κόρη του Ιωάννα εκφράζουμε τα πιο ειλικρινή μας συλλυπητήρια.

Αλέξανδρος Παρίσης

Καλό ταξίδι αγαπητέ κύριε Άγγελε, θα σε θυμόμαστε πάντα για την θετική σου ενέργεια, την μεγάλη προσφορά σου στα κοινά καθώς και την μαχητικότητα σου σαν αντινομάρχης. Αφήνεις πισω μια υπέροχη οικογένεια με αξίες και ιδανικά και μια μεγάλη παρακαταθήκη… το όνομά σου.

Ο Αντιπεριφερειάρχης
Σταύρος Τραυλός

Με θλίψη και συγκίνηση αποχαιρετούμε τον Άγγελο Μαρκέτο. Έναν άνθρωπο, έναν αγαπητό συμπολίτη, έναν άξιο οικογενειάρχη που τίμησε την τοπική κοινωνία και την παράταξη της Νέας Δημοκρατίας με την παρουσία και τη δράση του. Στην οικογένεια του και στους οικείους του εκφράζω τα πιο θερμά μου συλλυπητήρια. Με σεβασμό και αγάπη θα τον θυμόμαστε πάντα.

Παναγής Καππάτος
Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης

Έφυγε ο Άγγελος Μαρκέτος. Απώλεια για την κοινωνία μας. Συμμετέχω ολόψυχα στην θλίψη της οικογένειας και της κοινωνίας μας ολόκληρης για την απώλεια του Άγγελου Μαρκέτου, ξεχωριστού συμπολίτη μας και δραστήριου αυτοδιοικητικού, ο οποίος πορεύτηκε όλη την ζωή του με ακεραιότητα, αξιοπρέπεια και αφοσίωση στο δημόσιο συμφέρον για το καλό του τόπου του. Παραμένει φωτεινό και σεβαστό παράδειγμα για όλους μας. Αιωνία του η μνήμη. Εύχομαι δύναμη και κουράγιο στην αγαπημένη και εκλεκτή του οικογένεια, για να αντιμετωπίσουν το κενό που τους αφήνει.

Ρόδη Κράτσα – Τσαγκαροπούλου
Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων

Η ΝΔ αποχαιρετά με θλίψη τον Άγγελο Μαρκέτο, αγωνιστή της Παράταξης που υπηρέτησε με ήθος, ζήλο και αξιοπρέπεια την αυτοδιοίκηση για χρόνια προσφέροντας πολλαπλώς στην κοινωνία της Κεφαλονιάς. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

Η Πρόεδρος της ΔΕΕΠ
Γιάννα Κουλουμπή

Με εξαιρετική θλίψη μάθαμε για την απώλεια του Άγγελου Μαρκέτου. Ο Άγγελος Μαρκέτος υπήρξε μία ισχυρή προσωπικότητα, με έντονη πολιτική και κοινωνική δράση και με θετική προσφορά στην τοπική κοινωνία. Προσωπικά συνυπήρξα μαζί του σε δύο περιόδους δημοτικών αρχών και δίπλα του έμαθα την πολιτική αξιοπρέπεια, την παρρησία και την μαχητικότητα. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του κι ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Νίκος Ανουσάκης

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed