Αραβαντινού Ρουσέλου Μαρίνα: «Αυτό το Ληξούρι δεν μας αξίζει, ήλθε η ώρα να το αλλάξουμε»

Γεννημένη και μεγαλωμένη στο Ληξούρι! Πτυχιούχος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, έγγαμη και εργαζόμενη μητέρα δύο παιδιών. Κατά το παρελθόν εργάστηκα ως καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής στην Πρωτοβάθμια εκπαίδευση και στον ιδιωτικό τομέα.
Σήμερα εργάζομαι στην Ένωση ΑμεΑ “Υπερίων”, διδάσκω ελληνικούς παραδοσιακούς χορούς στον πολιτιστικό σύλλογο “Η Κουνόπετρα” και είμαι προπονήτρια των Ακαδημιών ποδοσφαίρου του Α.Ο. Αστέρας Ληξουρίου. Έχω προσφέρει επίσης την εθελοντική προσφορά μου στο Σώμα Ελλήνων Προσκόπων και στο σύλλογο γονέων του σχολείου, όπου φοιτούσαν τα παιδιά μου. Η ενασχόλησή μου με τα κοινά πηγάζει από την ανάγκη μου να είμαι ενεργή πολίτης και να προσπαθώ για το καλύτερο δυνατό σε οτιδήποτε αναλαμβάνω, είτε στην προσωπική, είτε στην επαγγελματική ζωή μου, αλλά και στην κατά καιρούς εθελοντική προσφορά μου. Στο κάλεσμα του Δημήτρη Μεσσάρη απάντησα θετικά, γιατί τα λόγια του στην κατ΄ ιδίαν φιλική κουβέντα μας μού ενέπνευσαν ενσυναίσθηση – συναίσθημα σπάνιο για την εποχή μας μα τόσο απαραίτητο, ειλικρίνεια και ομαδικότητα. Έχουμε τους ίδιους προβληματισμούς, αφού είμαστε μέλη της ίδιας γενιάς, που άφησε για λίγο τον τόπο της για να σπουδάσει κι επιστρέψαμε εδώ, δημιουργήσαμε τις οικογένειές μας και βιοποριζόμαστε.
Δεν θα καταχραστώ τον χρόνο σας για να περιγράψω την κατάσταση που έχει περιέλθει το Ληξούρι και τα χωριά μας. Ήλθε η ώρα απλά να παραδεχθούμε ότι ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ! Ήλθε η ώρα να το ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ! Χαίρομαι που είμαι μέλος ενός συνδυασμού που τα μέλη του σε μεγάλο ποσοστό είμαστε ελάχιστα έως καθόλου αναμεμειγμένοι στον πολιτικό στίβο, με όρεξη όμως για προσφορά, με ιδέες νέες ο καθένας στον τομέα του και πιστεύω ότι με την στήριξη των εμπειροτέρων συνυποψηφίων μας, μπορούμε όλοι μαζί να κάνουμε την Παλλική ένα Δήμο αντάξιο της ιστορίας του και της παράδοσής του. Η ευθύνη που αναλαμβάνω μέσα από αυτή μου την υποψηφιότητα είναι μεγάλη, όμως θα προσφέρω τα μέγιστα των δυνατοτήτων μου, μέσα από την επιστήμη μου στον τόπο που μεγάλωσα εγώ και τώρα πια μεγαλώνω την οικογένειά μου.

Αραβαντινού Ρουσέλου Μαρίνα
Πτυχιούχος Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού
υπ. δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό «Πάλλης Ξεκίνημα» με επικεφαλής τον Δημήτρη Μεσσάρη

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed