Ένθερμη υποστήριξη του Υπουργού Κωστή Χατζηδάκη στη Ρόδη Κράτσα

Στο Δημοτικό Θέατρο Κέρκυρας στην Κεντρική Ομιλία της επικεφαλής του συνδυασμού «ΙΟΝΙΟ ΔΥΝΑΤΑ! Κάθε νησί ψηλά» Ρόδης Κράτσα, ο Υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Κωστής Χατζηδάκης εξέφρασε την ένθερμη υποστήριξη του στην εκ νέου υποψήφια για την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων.
Ο Υπουργός τόνισε η μέχρι τώρα διαδρομή της Ρόδης και η επιδόσεις της στο τιμόνι της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, όπως η Πανελλαδική πρωτιά στις εντάξεις έργων στο ΕΣΠΑ και η τρίτη θέση σε συμβασιοποιημένα έργα, αποδεικνύουν ότι είναι η πλέον κατάλληλη να ηγηθεί της πορεία των Ιονίων Νήσων στη νέα εποχή. Όπως είπε χαρακτηριστικά, υπάρχει μια μεγάλη ευκαιρία για τα Ιόνια Νησιά. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, η Νέα Δημοκρατία, και όλη η κυβέρνηση είναι ξεκάθαροι στην τοποθέτησή τους και ο ίδιος είναι βέβαιος ότι οι πολίτες της Κέρκυρας και όλων των Ιόνιων Νήσων θα στηρίξουν μια επιλογή ευθύνης, μια επιλογή προοπτικής για τα νησιά του Ιονίου και την Κυριακή το βράδυ η Ρόδη Κράτσα θα είναι νικήτρια των εκλογών. Τέλος υπενθύμισε ότι ήταν παρόν και στην κεντρική της συγκέντρωση το 2019 και εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι η παρουσία του σήμερα θα είναι εξίσου «γουρλίδικη» και σε αυτή την εκλογική μάχη.
Η Ρόδη Κράτσα αναφέρθηκε στην συνολική στρατηγική που εφαρμόστηκε στα Ιόνια Νησιά, τόσο για την οδοποιία, τα αντιπλημμυρικά και τα κτιριακά έργα, όσο και στις χρηματοδοτήσεις σε δήμους και φορείς των Ιονίων Νήσων που αποτελούν μοχλό ανάπτυξης και βελτίωσης της ποιότητας ζωής των κατοίκων. Αναφέρθηκε στη σημασία συνεργασίας Δήμων και Περιφερειών, και τόνισε ότι για πρώτη φορά η Περιφέρεια βρίσκεται δίπλα στους Δήμους. Τέλος, αναφέρθηκε και στις δυσκολίες των τελευταίων ετών που προκλήθηκαν από την πανδημία και τις φυσικές καταστροφές και υπογράμμισε ότι η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων πλέον επουλώνει πληγές του παρελθόντος και θα συνεχίσει να είναι εδώ για να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις του μέλλοντος.
Η εκδήλωση ήταν υβριδική και προβλήθηκε μέσω livestream στη σελίδα του Facebook όπου πολλοί μπόρεσαν να την παρακολούθησαν μέσω του διαδικτύου. Η ψηφιακή τεχνολογία έχει υπάρξει αισθητή στην προεκλογική καμπάνια με καινοτόμες και έξυπνες ιδέες για την ενημέρωση των έργων της περιφέρειας, όπως οι πίνακες infographics, τα ψηφιακό φυλλάδιο (www.ioniodinata.gr/book) και ο διαδραστικός χάρτης με τα έργα της Περιφερειακής Αρχής 2019-2023 (www.ioniodinata.gr/map) πού έχει πάνω από 13000 επισκέψεις, κάτι που επαίνεσε κι ο Υπουργός κατά την επίσκεψή του στην Κέρκυρα.

Από το Γραφείο Επικοινωνίας

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed