Γιάννης Λυκούδης: «Ήρθε η ώρα η καθεμία και ο καθένας από εμάς να κάνει την υπέρβασή του βάζοντας το συμφέρον του τόπου μας πάνω από το ατομικό συμφέρον, ο λόγος ανήκει σε εσάς»

Αγαπητοί συνδημότισσες και συνδημότες, θέλω να στείλω ένα μήνυμα αισιοδοξίας και σιγουριάς για το μέλλον του τόπου μας, για το μέλλον των παιδιών μας, σε όλους σας.
Την Κυριακή ψηφίζουμε για να εμπιστευτούμε τις προοπτικές αυτού του τόπου σε μια νέα δημοτική αρχή, που γνωρίζει να δουλεύει σκληρά και να βάζει τον πήχη ψηλά, με διαφάνεια, με ειλικρίνεια, με εμπιστοσύνη στις τεράστιες δυνατότητες του νησιού και του Δήμου μας, με την δική σας στήριξη. Για αυτό τον λόγο οι εκλογές είναι πολύ κρίσιμες και κάθε ψήφος μετράει. Το αύριο του τόπου μας θα φέρει την δική σας υπογραφή. Στο σκληρό προεκλογικό αγώνα που προηγήθηκε, εξηγήσαμε με καθαρότητα πως, αν μας εμπιστευτείτε, θα πορευτούμε πάνω στους ακόλουθους άξονες:
– Ο Δήμος ανήκει σε όλους. Για εμάς οι εκλογές τελειώνουν το βράδυ της Κυριακής. Δε θα υπάρχουν νικητές και ηττημένοι. Θα υπάρχουν μόνο δημότες, τους οποίους η νέα δημοτική αρχή θα υπηρετεί, χωρίς αποκλεισμούς.
– Ο Δήμος βρίσκεται δίπλα στους πολίτες, ανοιχτός προς όλους, ως συμπαραστάτης τους και όχι δυνάστης τους. Η δημοτική αρχή θα κινείται με ταπεινότητα και όχι έπαρση.
– Ο Δήμος διαχειρίζεται τα χρήματα των δημοτών με απόλυτη διαφάνεια και ανταποδοτικά, δηλαδή τα χρήματα επιστρέφουν στον δημότη, διευκολύνοντας την καθημερινότητα του.
– Υλοποιεί έργα υποδομής σε όλες τις δημοτικές κοινότητες, για να υπηρετηθεί η ανάπτυξη στον τόπο μας.
– Δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην ανάπτυξη του τουριστικού προϊόντος, την βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων και κυρίως την διατήρηση της πολιτιστικής παράδοσης μας.
Την Κυριακή ο λόγος ανήκει σε εσάς. Ήρθε η ώρα η καθεμία και ο καθένας από εμάς να κάνει την υπέρβαση του βάζοντας το συμφέρον του τόπου μας πάνω από το ατομικό συμφέρον. Το χρωστάμε στον εαυτό μας, το χρωστάμε στις γενιές που έρχονται. Όσο με αφορά κατεβαίνω στη Λειβαθώ, γιατί είναι ο τόπος που μεγάλωσα, που βρίσκεται η οικογένεια μου, οι φίλοι μου, οι παλιοί συμμαθητές μου, ο τόπος που γέλασα, ερωτεύτηκα, πόνεσα και έκλαψα. Είναι οι άνθρωποι της, που με τίμησαν το 2019 και ελπίζω να το ξανακάνουν μεθαύριο. Ξέρουν πως δε θα τους εγκαταλείψω ποτέ.

Γιάννης Λυκούδης
Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Λειβαθούς με την «ΙΣΧΥΡΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ»

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed