Αξία στη νίκη της Χοφενχάιμ και στο σοβαρό πρόσωπο της Μίλαν

Ξεκίνησε με στόχο να πετύχει κάτι καλύτερο από την απλή παραμονή η Βέρντερ, ωστόσο μέχρι τώρα δεν έχει επιβεβαιώσει τις προσδοκίες. Πολύ μέτρια η παρουσία της, μόνο σε δύο από τις 6 αγωνιστικές πήρε βαθμούς κι αυτούς κόντρα στις δύο τελευταίες ομάδες της κατάταξης, τη Μάιντζ και την Κολωνία, εντός έδρας.
Στο προηγούμενο έκανε τη χειρότερή της εμφάνιση μέχρι τώρα, αφού έχανε με 4-0 στο 62′, από τη νεοφώτιστη Ντάρμσταντ. Απόψε θα έχει και δύο σημαντικές απώλειες αναφορικά με την ανασταλτική της λειτουργία, θα λείψουν οι Σταρκ και Πίπερ. Η Χόφενχαϊμ προέρχεται από ήττα με 3-1 από την Ντόρτμουντ. Στα προηγούμενα τέσσερα ματς μετρούσε ισάριθμες νίκες, δείχνοντας πολύ καλή εικόνα, ενώ εκτός έδρας έχει «3 στα 3» στην Μπουντεσλίγκα, με πιο πρόσφατη νίκη το 2-0 επί της Ουνιόν, στο Βερολίνο. «Αποκάλυψη» ο 20χρονος Μπάιερ, ο οποίος έχει κερδίσει θέση βασικού, με τα 4 γκολ που σημείωσε στις 6 πρώτες αγωνιστικές. Παραμένει χωρίς ήττα στις 8 πιο πρόσφατες επισκέψεις της στη Βρέμη για το πρωτάθλημα (3-5-0), σερί που πιστεύουμε ότι μπορεί να διευρύνει και τώρα. Υπάρχει αξία στο αουτσάιντερ διπλό, το επιλέγουμε με τη σχετική κάλυψη.
Η Μίλαν με εξαίρεση τον διασυρμό 5-1 στο ντέρμπι με την Ίντερ έχει δείξει πολύ σοβαρό πρόσωπο μέχρι στιγμής. Ο απολογισμός της είναι 6 νίκες και μόνη ήττα αυτή που αναφέρθηκε από τη μισητή αντίπαλο. Υπάρχει ο αστερίσκος πως είχε μεσοβδόμαδη ευρωπαϊκή υποχρέωση (0-0 εκτός με την Ντόρτμουντ), ωστόσο φέτος έχει γεμίσει ποσοτικά το ρόστερ της και μπορεί να κάνει σε ένα βαθμό ροτέισον χωρίς να χάσει από τη δυναμική της. Τα καταφέρνει εσχάτως στην έδρα της Τζένοα, απ’ όπου έφυγε με 4 νίκες και 1 ισοπαλία στις 5 πιο πρόσφατες επισκέψεις της. Δεν θα είναι εύκολο, ωστόσο η απόδοση του διπλού αγγίζει τον διπλασιασμό και αξίζει να πονταριστεί για να παραμείνουν οι «ροσονέρι» στην κορυφή της βαθμολογίας στη διακοπή του πρωταθλήματος.

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed