Δημιουργικά Fashion Tips για Εκείνη και Για Εκείνον

Η μόδα αποτελεί μια πολύ ιδιαίτερη τέχνη που συναντάμε παντού, από τις πασαρέλες και τα γνωστά περιοδικά, μέχρι τους δρόμους και τους καθημερινούς ανθρώπους. Πρόκειται για ένα στοιχείο πάνω στο οποίο κάθε άτομο μπορεί να επενδύσει, να εκφραστεί και τελικά να αναδείξει την προσωπικότητά του. Τι μπορείτε να κάνετε λοιπόν για να αναβαθμίσετε το στυλ σας, με δημιουργικό αλλά και εύκολο τρόπο;

Πείτε ναι στα πολλά χρώματα

Η πλούσια χρωματική παλέτα μπορεί να δώσει τρομερή ζωντάνια σε μια γκαρνταρόμπα. Είτε είστε άνδρας, είτε γυναίκα, τολμήστε να φορέσετε νέα χρώματα και να δημιουργήσετε νέους, έντονους και πιο fancy συνδυασμούς. Καμιά φορά δεν χρειάζεται να έχετε οπωσδήποτε ένα πολύ μοδάτο αξεσουάρ για να δημιουργήσετε statement. Μπορεί να γίνει και με πολύ απλούς τρόπους, όπως συνδυάζοντας ένα απλό καθημερινό πουλόβερ https://answear.gr/k/gunaikeia/rouha/poulober με ένα παλτό ή παπούτσι σε έντονο χρώμα https://answear.gr/m/fila.

Συνδυάστε διαφορετικά στυλ

Το αναπάντεχο είναι το καλύτερο στοιχείο στη μόδα. Προσπαθήστε να συνδυάσετε διαφορετικά κομμάτια και να δημιουργήσετε μια μίξη από στυλ, για παράδειγμα vintage κομματιών με στοιχεία σύγχρονων τάσεων. Το αποτέλεσμα δεν θα είναι λιγότερο από εκπληκτικό και θα αντανακλά τη δική σας προσωπικότητα!

Δημιουργήστε τις δικές σας τάσεις

Μην φοβηθείτε να πειραματιστείτε και να δημιουργήσετε τις δικές σας συνήθειες, τις δικές σας τάσεις της μόδας. Ανακαλύψτε ποια είναι τα ρούχα αλλά και τα χρώματα που σας κάνουν να νιώθετε καλά με τον εαυτό σας. Εμπνευστείτε από εσάς τους ίδιους και δημιουργήστε εμφανίσεις κομμένες και ραμμένες στα μέτρα σας!

Εκφραστείτε μέσα από τα αξεσουάρ σας

Τα αξεσουάρ αποτελούν ένα πολύ ιδιαίτερο τρόπο για να δώσετε ταυτότητα σε μια εμφάνιση. Για παράδειγμα ένα ρολόι, πέρα του ότι αποτελεί ένα εξαιρετικά προσωπικό αντικείμενο που μπορεί να σας χαρακτηρίζει, μπορεί να δημιουργήσει statement. Τα αξεσουάρ με λίγα λόγια είναι σαν το άρωμα, είναι δηλαδή η λεπτομέρεια που μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά. Βρείτε το δικό σας αγαπημένο αξεσουάρ και εντάξτε το στην καθημερινότητά σας.

Επενδύστε σε ρούχα που σας εκφράζουν

Αν θέλετε να δημιουργείτε επιτυχημένα outfits που θα αντανακλούν λάμψη και θα τραβούν τα βλέμματα, τότε θα πρέπει να επενδύσετε σε ρούχα που εκφράζουν την προσωπικότητα και τον χαρακτήρα σας. Για παράδειγμα αν είστε λάτρεις των κλασικών γραμμών, προσπαθήστε να εντάξετε ένα διαχρονικό ρούχο στο σύγχρονο κόσμο, αντί να επενδύσετε σε κάτι που αργότερα δεν θα σας αρέσει.

Δημιουργήστε θεματικά σύνολα

Αν θέλετε να ξεχωρίζετε σε κάθε σας εμφάνιση, τότε γιατί να μην κάνετε μια μικρή προετοιμασία; Δημιουργήστε τα κατάλληλα σύνολα για κάθε περίσταση. Για παράδειγμα, πρέπει να παρευρεθείτε σε ένα γάμο και τελευταία στιγμή ψάχνετε να βρείτε το ιδανικό ντύσιμο; Γιατί να μην δημιουργήσετε μια κατηγορία στη ντουλάπα σας “ρούχα για γάμο”, “ρούχα για δείπνο” και να κάνετε πιο εύκολη την καθημερινότητά σας;

Δώστε ευκαιρία σε όλα τα ρούχα

Καμιά φορά οι θησαυροί είναι κρυμμένοι εκεί που δεν περιμένουμε να τους βρούμε. Τι εννοούμε με αυτό; Ψάξτε, ανακαλύψτε και δοκιμάστε brands που μέχρι τότε δεν χρησιμοποιούσατε. Ποτέ δεν ξέρετε τι μπορεί να ανακαλύψετε!

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed