Σκοράρει ο Λεβαντόφσκι, αλλά και ο Αστέρας στο Βελιγράδι

Όλα φυσιολογικά κυλάνε στον 8ο όμιλο, καθώς Μπαρτσελόνα και Πόρτο επιβεβαιώνουν την ανωτερότητά τους έναντι των Σαχτάρ και Αντβέρπ. Απογοήτευση οι Βέλγοι, βλέποντας τις εμφανίσεις τους αποδεικνύεται πόσο μεγάλη ευκαιρία έχασε η ΑΕΚ το καλοκαίρι να βρεθεί στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.
Η Πόρτο πέρασε… αέρα από το Βέλγιο πριν από δύο εβδομάδες. Παρ’ ότι έχανε 1-0 στο 1ο ημίχρονο, ήταν καταιγιστική στο δεύτερο και επικράτησε 4-1. Κάτι ανάλογο περιμένω και απόψε… Στον ίδιο όμιλο, θα πάω πάλι με το φαβορί. Η Σαχτάρ έτσι κι αλλιώς δεν θυμίζει την ομάδα του παρελθόντος, ενώ το ότι δίνει τα εντός έδρας ματς της στη διοργάνωση στη Γερμανία αφαιρεί και το πλεονέκτημα που είχε λόγω των δύσκολων καιρικών συνθηκών στην Ουκρανία. Σύμφωνοι, η Μπαρτσελόνα δεν… σκίζει εσχάτως, όμως το απουσιολόγιο άδειασε και περιμένω να υπάρξει βελτίωση στις εμφανίσεις της. Προσφέρεται ο αντίπαλος για μια άνετη νίκη, αλλά και να επιστρέψει στα γκολ ο Λεβαντόβσκι.
Η Λειψία προέρχεται από δύο ήττες, αμφότερες εκτός έδρας και μάλιστα χωρίς να σκοράρει. Να τριτώσει; Δύσκολο… Ωστόσο ο Ερυθρός Αστέρας είναι «δύναμη» εντός έδρας και μπορεί να την προβληματίσει. Πώς μεταφράζεται αυτό; Να σκοράρει, άλλωστε το έπραξε και στο 3-1 που ηττήθηκε στη Γερμανία πριν από δύο εβδομάδες, ενώ είχε κάποιες ευκαιρίες και γι’ άλλο γκολ. Μαζί με το γκολ των Σέρβων θα πονταριστούν και οι κάρτες που θα δουν, θυμίζοντας πως στο προηγούμενο ματς δέχθηκαν 4 και στο εντός με τη Γιουνγκ Μπόις 6!

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed