Εορτάστηκε η ημέρα των ενόπλων δυνάμεων με Δοξολογία στο Ναό της Σισιώτισσας στο Αργοστόλι, επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο μνημείο του Νάπιερ

Με κάθε επισημότητα και χοροστατούντος του Μητροπολίτη Κεφαλληνίας κ.κ. Δημητρίου εορτάστηκε με Δοξολογία στο Ναό της Σισιώτισσας στο Αργοστόλι η ημέρα των ενόπλων δυνάμεων της πατρίδας μας.
Η Δοξολογία τελέστηκε στον εορτάζοντα Ναό της Σισιώτισσας όπου δυστυχώς, έλειπαν οι λεγόμενοι επίσημοι, αφού μάλλον είχαν κάτι καλύτερο να κάνουν εκείνη την ώρα. Το παρόν εκ μέρους των αιρετών έδωσε μόνο ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αργοστολίου, Νικόλας Βαλλιανάτος. Την Περιφέρεια εκπροσώπησε η ειδική σύμβουλος του Αντιπεριφερειάρχη, Ιωάννα Μαρκέτου, ενώ παραβρέθηκε και ο πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών, Νίκος Φωκάς. Εκεί ήταν και οι εκπρόσωποι της Αστυνομίας, του Λιμενικού και της Πυροσβεστικής. Τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε η φιλόλογος Μαρία Μενεγάτου. Μετά το πέρας της Δοξολογίας ακολούθησε επιμνημόσυνη δέηση για αυτούς που έδωσαν το αίμα τους για την ελευθερία μας στο μνημείο των πεσόντων στο Νάπιερ και η τελετή ολοκληρώθηκε με την κατάθεση στεφάνων. Τιμή και δόξα στις ένοπλες δυνάμεις της πατρίδας μας.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed