Ανοίγει κατάλογος φίλων-υποστηρικτών της Χορωδίας Αργοστολίου

Το Δ.Σ. της Χορωδίας και Μαντολινάτας Αργοστολίου στην συνεδρίασή του της 28ης Νοεμβρίου 2023, συζήτησε τον απολογισμό του έτους 2023, που θα τεθεί για έγκριση στην Ετήσια Γενική Συνέλευση του συλλόγου και μετά θα δημοσιοποιηθεί. Η εισήγηση του Προέδρου εγκρίθηκε από τα μέλη του Δ.Σ. και θα συζητηθεί και από την Γ.Σ.
Μεταξύ των άλλων προτάσεων για την πάρα πέρα δράση του συλλόγου (που και αυτή θα ανακοινωθεί μετά την έγκρισή της από την Γ.Σ.), αποφασίστηκε το παρακάτω μέτρο για την ενίσχυση των οικονομικών του συλλόγου, εν όψει της πολύ απαιτητικής, λόγω των πολλών δράσεων επόμενης χρονιάς2024:
Ανοίγει κατάλογος ΦΙΛΩΝ – ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΩΝ της ΧΟΡΩΔΙΑΣ & ΜΑΝΤΟΛΙΝΑΤΑΣ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ.
Όσοι φίλοι συμπολίτες στο νησί και εκτός αυτού παρακολουθούν την πορεία, την δραστηριότητα, την 43χρονη συνέπειά της, το καλλιτεχνικό και οργανωτικό της επίπεδο και τις πολλές εκπροσωπήσεις του νησιού και του μουσικού του πολιτισμού, εντός και εκτός Ελλάδας της ΧΟΡΩΔΙΑΣ & ΜΑΝΤΟΛΙΝΑΤΑΣ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ, μπορούν να συνεισφέρουν στην προσπάθεια αυτή, τακτικά (μήνα, εξάμηνο ή χρόνο) ή έκτακτα (όποτε θέλουν και κρίνουν) με ένα οποιοδήποτε ποσό, με δύο τρόπους:
-Καταθέτοντας στον λογαριασμό του Συλλόγου στην ΑΛΦΑ ΤΡΑΠΕΖΑ (GR3001406830683002002021481)
-Απ’ ευθείας στον Ταμία του συλλόγου, Βασίλη Σπυράτο, τηλ. 6974640632 , παίρνοντας την σχετική απόδειξη.
Ελπίζουμε ότι οι φίλοι της καλής Κεφαλονίτικης χορωδιακής μουσικής, αναγνωρίζοντας της προσφορά της ΧΟΡΩΔΙΑΣ & ΜΑΝΤΟΛΙΝΑΤΑΣ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ και θέλοντας να συνεχίσει την πετυχημένη πορεία της στο μέλλον, θα αγκαλιάσουν και θα στηρίξουν αυτήν την προσπάθεια. Εμείς σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Από το Δ.Σ.

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed