Συνεχίζει να… πετάει η Στουτγκάρδη, «καθαρίζει» ο Παναιτωλικός

Η τύχη χρειάζεται πάντα, ιδιαίτερα όταν επιλέγεις μεγάλες αποδόσεις και υπήρχε αρκετή χτες για να επιβεβαιωθεί η ισοπαλία στο ντέρμπι του Αμβούργο. Επιμένουμε γερμανικά, με πρόταση από την πρώτη κατηγορία.
Η τρομερή πορεία της Λεβερκούζεν φέτος στην Μπουντεσλίγκα έχει επισκιάσει τις αντίστοιχα υπερβατικές επιδόσεις της Στουτγκάρδης. Μια ομάδα που πέρσι εξασφάλισε την παραμονή στα μπαράζ, φέτος βρίσκεται στην 3η θέση έπειτα από 11 αγωνιστικές, χωρίς να κάνει ιδιαίτερες προσθήκες το καλοκαίρι. Λειτουργεί σαν καλοκουρδισμένο ρολόι κι αυτό φάνηκε όταν χρειάστηκε να λείψει ο εξαιρετικός Γκιρασί. Ο Ούνταβ ήταν ο αντικαταστάτης του κι έφτασε τα 7 τέρματα σε 9 συμμετοχές. Πολύ καλή δουλειά από τον κόουτς Σεμπάστιαν Χένες, μετρά μόλις μία απώλεια βαθμών εντός από τη Χόφενχαϊμ, σε ματς που παρατάχθηκε με απουσίες, στα υπόλοιπα ματς κέρδισε με εμφατικά σκορ τις Μπόχουμ, Φράιμπουργκ, Ντάρμσταντ, Βόλφσμπουργκ, ενώ στο πιο πρόσφατο επικράτησε 2-1 της Ντόρτμουντ. Στη Βέρντερ έχουμε αναφερθεί πάλι. Ομάδα χαμηλών πτήσεων, έχει πάρει μόλις τρεις νίκες φέτος στο πρωτάθλημα, όλες ήταν απέναντι σε ομάδες που βρίσκονται στην τελευταία τετράδα (Μάιντζ, Κολωνία, Ουνιόν Βερολίνου), σε όποιο παιχνίδι χρειάστηκε υπέρβαση απέτυχε. Προβληματική στο ανασταλτικό σκέλος, ασταθής επιθετικά, δύσκολα θα αντέξει απόψε σε μία από τις πιο ισχυρές έδρες της φετινής Μπουντεσλίγκα. Ποντάρουμε στη νίκη της Στουτγκάρδης, με τουλάχιστον δύο γκολ διαφορά.
Στο ελληνικό πρωτάθλημα η επιστροφή του Γιάννη Αναστασίου στο Αγρίνιο, μόνο εύκολη έξοδος δεν είναι για την Κηφισιά. Η νεοφώτιστη ομάδα προσπαθεί να βρει ρυθμό καλών αποτελεσμάτων. Εκτός έδρας έχει συγκομιδή μόλις 3 γκολ. Μάζεψε έως τώρα 2 βαθμούς περισσότερους από τον Παναιτωλικό, που είναι ουραγός στο Πρωτάθλημα. Μόνο και μόνο η βαθμολογική θέση δείχνει την κρισιμότητα του αγώνα για τις δύο ομάδες. Όποια χάσει, αν υπάρξει ηττημένη, θα δει τη θέση του προπονητή της να κινδυνεύει. Ο Γιάννης Πετράκης είναι ο δεύτερος κόουτς των Αγρινιωτών φέτος, αλλά δεν έχει βοηθήσει η παρουσία του να έρθουν νίκες. Η επιστροφή του Νίκου Καρέλη κρίνεται σημαντική, αρκεί ο Έλληνας επιθετικός να βρεθεί σε κατάσταση να βοηθήσει. Ανάμεσα σε αντιπάλους που δεν βρίσκονται στα καλά τους, η έδρα αποτελεί παράγοντα που μπορεί να καθορίσει το παιχνίδι. Δεύτερη παράμετρος είναι το μπέρδεμα που αγωνιστικά παρουσιάζει η Κηφισιά. Παίρνει για παράδειγμα ισοπαλία στην Καισαριανή από την ΑΕΚ, χάνει δύσκολα από τον Παναθηναϊκό, αλλά με κάτω τα χέρια από τον Αστέρα Τρίπολης . Όλα αυτά στα 3 τελευταία ματς στο Πρωτάθλημα, όλα εντός έδρας… Ο «άσος» παρουσιάζει πτωτική πορεία, επομένως για καλύτερη απόδοση θα προτιμηθεί το combo 1X & Over 2,5. Σε ματς που μπορεί να βγει ανοικτό, λόγω των ζητημάτων στις άμυνες των αντιπάλων.

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed