Ανώτερη η Άιντραχτ, ξεφεύγει το ματς στο Άμστερνταμ

Σήμερα ολοκληρώνεται ένα πλούσιο τριήμερο και παίρνουν σειρά οι αναλύσεις αγώνων από το Europa League και το Europa Conference League. 

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Χάιφα (19.45)

Ως γνωστόν δεν υπήρχαν υποχρεώσεις για τον Παναθηναϊκό στο πρωτάθλημα το Σαββατοκύριακο και είχε τον χρόνο να προετοιμαστεί για τον σημερινό «τελικό» με την Μακάμπι Χάιφα. Εκεί που με την ισοπαλία σήμερα μπροστά στο κοινό του την κρατά από κάτω του και η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα συνεχίσει τουλάχιστον σε λίγους μήνες στην διοργάνωση του Europa Conference League. 

Εδώ και μερικές εβδομάδες έχει επανέλθει στην δράση ακόμη και σε επίπεδο πρωταθλήματος η Μακάμπι Χάιφα, μένοντας στο 1-1 με την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ την περασμένη Κυριακή. Όσον αφορά την Ευρώπη απέσπασε το ισόπαλο 0-0 με την Βιγιαρεάλ στην Ισπανία στον πρόσφατο αγώνα της, όμως χρειάζεται αποκλειστικά το διπλό σήμερα στην Αθήνα αν θέλει να συνεχίσει στο Europa Conference League στις φετινές της υποχρεώσεις. 

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Καθόλου εύκολο το έργο για τον Παναθηναϊκό σήμερα και η Μακάμπι Χάιφα σίγουρα θα επιτεθεί. Προτιμότερο το Goal/Goal στο 1.93 της Stoiximan.

Αμπερντίν – Άιντραχτ Φρανκφούρτης (19.45)

Νίκη μετά από καιρό ανεξαρτήτως διοργάνωσης για την Αμπερντίν, που κέρδισε εντός έδρας την Χαρτς για το πρωτάθλημα με 2-1. Τελευταίο ματς στο Europa Conference League για την ομάδα της Σκωτίας, που παρά το μαχητικό της πρόσωπο δεν πλησίασε καν την πρώτη δυάδα του ομίλου. Δύσκολο έργο για την ίδια και σήμερα από την στιγμή που βρίσκει απέναντι της την φορμαρισμένη Αϊντραχτ Φρανκφούρτης. 

Τρομερό αποτέλεσμα για την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης στην Μπουντεσλίγκα το περασμένο Σάββατο και το νικηφόρο 5-1 επί της Μπάγερν μιλά από μόνο του. Ένα αποτέλεσμα που την εκτοξεύει σε όλους τους τομείς, παρότι στο Europa Conference League μένει δεύτερη πίσω από τον ΠΑΟΚ. Δεδομένες οι αλλαγές σήμερα στην Σκωτία, αφού το ματς με την Αμπερντίν είναι παντελώς βαθμολογικά αδιάφορο. 

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Με όποια σύνθεση και να κατέβει η Αϊντραχτ Φρανκφούρτης είναι ανώτερη σε όλες τις γραμμές σε σχέση με την Αμπερντίν και έχει τον πρώτο λόγο για το διπλό στο 1.65 από το Pamestoixima. 

Άγιαξ – ΑΕΚ (22.00)

Άργησε κάπως ο Άγιαξ αλλά βρίσκει σιγά σιγά τον δρόμο του τόσο στο πρωτάθλημα, κυρίως στο πρωτάθλημα, όπου κέρδισε Σπάρτα Ρότερνταμ με 2-1 και αρκετές θέσεις στην βαθμολογία. Στο Europa League έχει μείνει τέταρτος προς το παρών, όμως σε περίπτωση που κερδίσει απόψε την ΑΕΚ μπροστά στο κοινό του τότε θα σκαρφαλώσει τρίτος και θα προχωρήσει στην διοργάνωση του Europa Conference League. 

Αρκετές ημέρες προετοιμασίας του σημερινού «τελικού» για την ΑΕΚ από την στιγμή που δεν είχε ματς στο πρωτάθλημα του Σαββατοκύριακο και η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα πάει για δύο αποτελέσματα στο Άμστερνταμ. Κάθε ματς μια δύσκολη δοκιμασία εξάλλου στον όμιλο και καλείται να μείνει στην τρίτη θέση, που θα της επιτρέψει να παίξει στο Europa Conference League και είναι ότι καλύτερο μπορεί να πετύχει την δεδομένη στιγμή. 

ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Με τον τρόπου που αγωνίζονται οι δύο ομάδες το ματς μπορεί να ξεφύγει σε σκορ για το Goal/Goal & Over 2.5 στο 1.87 της Bet365. 

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed