Ορίστηκαν οι Αντιδήμαρχοι στον Δήμο Σάμης από τον Παναγή Δρακουλόγκωνα, αναπληρωτής Δημάρχου θα είναι ο Σπύρος Σπαθής, καθώς και Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών

Ο Δήμαρχος Σάμης έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 59 του Ν. 3852/ 2010 «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης- Πρόγραμμα Καλλικράτης» (Α’ 87), αναφορικά με τον ορισμό των Αντιδημάρχων και την αναπλήρωση του Δημάρχου.
ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ
Α. Ορίζουμε άμισθο Αντιδήμαρχο του Δήμου Σάμης, τον Σπυρίδωνα Σπαθή του Ανδρογιάννη, με θητεία από την ισχύ της παρούσης και μέχρι 31/12/2025, εντός της τρέχουσας δημοτικής περιόδου (2024-2028), μεταβιβάζοντας σε αυτόν συγκεκριμένες αρμοδιότητες, ως ακολούθως:
• Την καθ’ ύλην αρμοδιότητα της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών και Δόμησης, όπως περιγράφονται στο αρθρ. 13 του ΟΕΥ του Δήμου, εκτός της παρ.δ´.
• Την καθ’ ύλην αρμοδιότητα του Αυτοτελούς Γραφείου Πολιτικής Προστασίας όπως περιγράφονται στο αρθρ. 8 του ΟΕΥ του Δήμου.
• Την αναπλήρωση του Δημάρχου όταν απουσιάζει ή κωλύεται, τα καθήκοντα του οποίου ορίζεται να ασκεί ο ως άνω Αντιδήμαρχος, ως αναπληρωτής Δήμαρχος.
• Ο ορισμένος αντιδήμαρχος υπογράφει κάθε είδους έγγραφα, σχετικά με τις ανωτέρω μεταβιβασθείσες αρμοδιότητες.
Για της καθορισμό αντιμισθίας ορίζονται τα ακόλουθα: Σπαθής Σπυρίδων – ΑΝΕΥ ΑΝΤΙΜΙΣΘΙΑΣ/
Β. I. Ορίζουμε Αντιδήμαρχο του Δήμου Σάμης την Αριστέα Αμίτση του Σταύρου, με θητεία από την ισχύ της παρούσης και μέχρι 31/12/2025, εντός της τρέχουσας δημοτικής περιόδου (2024-2028), μεταβιβάζοντας σε αυτήν συγκεκριμένες αρμοδιότητες, ως ακολούθως:
τον Τομέα Καθαριότητας όπως περιγράφονται στο άρθ. 13 παρ. δ’.
τις Πολιτικές Ισότητας των Φύλων, όπως αυτές περιγράφονται στο άρθ.10 παρ. β’. του ΟΕΥ του Δήμου
την κατά τόπον αναπλήρωσή του Δημάρχου στην τέλεση πολιτικών γάμων στην Δημοτική Ενότητα Πυλάρου, όταν κωλύεται ή απουσιάζει.
Η ορισμένη αντιδήμαρχος υπογράφει κάθε είδους έγγραφα, σχετικά με τις ανωτέρω μεταβιβασθείσες αρμοδιότητες.
Για της καθορισμό αντιμισθίας ορίζονται τα ακόλουθα: Αριστέα Αμίτση – ΜΕ ΑΝΤΙΜΙΣΘΙΑ
Γ. Ι. Ορίζουμε Αντιδήμαρχο του Δήμου Σάμης τον Αντώνιο Καλλιβωκά του Γερασίμου, με θητεία από 01/02/2024 και μέχρι 31/12/2025, εντός της τρέχουσας δημοτικής περιόδου (2024-2028), μεταβιβάζοντας σε αυτόν συγκεκριμένες αρμοδιότητες, ως ακολούθως:
την καθ’ ύλην αρμοδιότητα του γραφείου Παιδείας- Πολιτισμού-Αθλητισμού και Νέας Γενιάς όπως περιγράφονται στο άρθ. 10 παρ. γ’ του ΟΕΥ του Δήμου.
Ο ορισμένος αντιδήμαρχος υπογράφει κάθε είδους έγγραφα, σχετικά με τις ανωτέρω μεταβιβασθείσες αρμοδιότητες.
Για της καθορισμό αντιμισθίας ορίζονται τα ακόλουθα: Αντώνιος Καλλιβωκάς – ΜΕ ΑΠΟΔΟΧΕΣ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΘΕΣΗΣ
Δ. Ι. Ορίζουμε Αντιδήμαρχο του Δήμου Σάμης την Παπαθεοδωράτου Νικολίτσα του Γερασίμου, με θητεία από 01/01/2024 και μέχρι 31/12/2025, εντός της τρέχουσας δημοτικής περιόδου (2024-2028), μεταβιβάζοντας σε αυτήν συγκεκριμένες αρμοδιότητες, ως ακολούθως:
την καθ’ ύλην αρμοδιότητα της Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών όπως περιγράφεται στο αρθ. 12 του ΟΕΥ του Δήμου
Η ορισμένη αντιδήμαρχος υπογράφει κάθε είδους έγγραφα, σχετικά με τις ανωτέρω μεταβιβασθείσες αρμοδιότητες.
Για της καθορισμό αντιμισθίας ορίζονται τα ακόλουθα: Παπαθεοδωράτου Νικολίτσα – ΜΕ ΑΠΟΔΟΧΕΣ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΙΚΗΣ ΤΗΣ ΘΕΣΗΣ.
Οι οριζόμενοι/νες Αντιδήμαρχοι δεν υποκαθιστούν τους υπηρεσιακούς παράγοντες που έχουν υποχρέωση και αρμοδιότητα έκδοσης αποφάσεων και εγγράφων κατά την άσκηση των καθηκόντων τους όπως ορίζονται κάθε φορά από τη νομοθεσία.

Ο Δήμαρχος Σάμης
Δρακουλόγκωνας Παναγής

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed