Γιάννης Λυκούδης: «Τα στρατευμένα ΜΜΕ του Θεόφιλου Μιχαλάτου παραποιούν την αλήθεια, εγώ δεν εξυπηρετώ συμφέροντα, απλά μεταφέρω ανησυχίες των πολιτών»

Ένα από τα πράγματα που απεχθάνομαι είναι η διαστρέβλωση των λεγομένων μου. Βεβαίως για τα ΜΜΕ που ελέγχει ο κ. Δήμαρχος αυτά είναι «ψιλά γράμματα», αρκεί να περάσουν την γραμμή που θέλουν.
Στα πλαίσια αυτά το γνωστό site του κ. Δήμαρχου προσπάθησε, μέσω της απάντησης που μου έδωσε στο Δημοτικό Συμβούλιο για τα έργα που γίνονται στην αγορά Αργοστολίου, να με παρουσιάσει ότι εξυπηρετώ συγκεκριμένα συμφέροντα. Βεβαίως δεν πρόβαλλε, ως συνηθίζει, ούτε την τοποθέτηση μου, αλλά ούτε και την απάντηση που έδωσα στον κ. Δήμαρχο για να βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματα του. Αυτά δεν τα κάνουν τα στρατευμένα ΜΜΕ. Αν ο κ. Δήμαρχος έκανε μια βόλτα στην αγορά, όπως κάνω εγώ, θα αντιλαμβανόταν την απόγνωση των επαγγελματιών όχι από την εκτέλεση των έργων, αλλά από την έλλειψη ενημέρωσης. Αυτό και μόνο του ζήτησα, να τους ενημερώσει για την πορεία των έργων για να κάνουν τον προγραμματισμό τους. Ο κ. Δήμαρχος όμως προτιμά να επικοινωνεί με τους δημότες «δι’ εγγράφων» και όχι προσωπικά. Ίσως γιατί φοβάται τι θα ακούσει, ίσως γιατί οι επόμενες εκλογές είναι σχεδόν σε 5 χρόνια. Οι συμπολίτες μου με τίμησαν με την ψήφο τους για να μιλώ μαζί τους και να μεταφέρω τις ανησυχίες τους. Αν αυτό δεν αρέσει σε κάποιους, ας το συνηθίσουν… Όσο για τα έργα, όπως έχω αποδείξει και από την προηγούμενη θητεία μου, είμαι σθεναρά υπέρ τους, άλλοι ως Αντιπολίτευση τα πολεμούσαν. Τέλος αναφορικά με το ποιος εξυπηρετεί τα συμφέροντα των πολλών, το αφήνω στην κρίση των συμπολιτών μας. Ευτυχώς σε αυτό τον τόπο όλοι γνωριζόμαστε καλά. Επ’ αυτού, αν χρειαστεί, θα επανέλθω…

Γιάννης Λυκούδης
Δημοτικός σύμβουλος
«ΙΣΧΥΡΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ»

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed