Με το σύστημα Κιμ Γιονγκ Ουν και Ερντογάν κάποιοι από την Δημοτική Αρχή Μιχαλάτου νομίζουν ότι θα μας εκφοβίσουν με μηνύσεις της πλάκας, δεν είμαστε όλοι… αυλικοί

Μάλλον ο Δήμαρχος Αργοστολίου, Θεόφιλος Μιχαλάτος και οι αυλικοί του δεν έχουν αντιληφθεί ότι ζούμε στην Ελλάδα και η δημοσιογραφία είναι ελεύθερη με εξαίρεση ασφαλώς του υπαλλήλους του Δημάρχου στα site και τα ραδιόφωνά του που γράφουν και λένε ότι τους υπαγορεύει το… αφεντικό τους.
Προφανώς δεν έχουν ενημερωθεί πως δεν είμαστε πρωτόμπαρκοι και ότι οι μηνύσεις της πλάκας δεν μας πτοούν, αφού ευτυχώς ζούμε σε ευρωπαϊκή φιλελεύθερη δημοκρατία και όχι σε καθεστώτα τύπου Κιμ Γιονγκ Ουν ή Ερντογάν. Επομένως τζάμπα οι πολιτικοί υποτελείς του Δημάρχου Αργοστολίου, Σπύρος Σαμούρης, Νικόλας Βαλλιανάτος, Διονύσης Μινέτος, ο Βουλευτής, Παναγής Καππάτος και άλλοι εκκολαπτόμενοι μηνυτές νομίζουν πως θα μας εκφοβίσουν με τέτοιες μεθόδους. Απλά θα ταλαιπωρηθούν στις δικαστικές αίθουσες, θα πάρουν ένα μάθημα περί ελευθεροτυπίας και σύγχρονης δημοκρατίας και φυσικά θα μας κάνουν ακόμα πιο ένθερμους υπηρέτες της αποκαλυπτικής δημοσιογραφίας, αφού όρεξη να έχεις και η δημοτική αρχή Μιχαλάτου παράγει διαρκώς “λαβράκια”. Αλλά από την άλλη ας μην στενοχωριέται ο κύριος Δήμαρχος και τα πολιτικά “τσιράκια” του, πάντα υπάρχουν για αυτούς, για να τους παρηγορούν τα δημοσιογραφικά “γιουσουφάκια” των τοπικών Μ.Μ.Ε., για να τους απαλύνουν τον πόνο της κολακείας, της “μακριάς γλώσσας” και εν γένει της “στοματικής οδού”. Δεν γίνεται να γίνουν όλοι “αυλικοί” του… Αλή Πασά της Τοπικής Αυτοδιοίκησης του νησιού μας.
Σημείωση: Αν δεν αντέχουν την πολιτική κριτική όλοι οι παραπάνω καλά θα κάνουν να: Ο κ. Σαμούρης να επικεντρωθεί με τα προβλήματα του ΚΤΕΛ, ο κ. Μινέτος να ετοιμάζεται να βάλει το μαγιό του σιγά-σιγά για να κάνει ηλιοθεραπεία στο Τραπεζάκι, ο κ. Βαλλιανάτος (πλήρης πολιτικών ημερών) να απολαμβάνει το χαμομήλι του σπίτι του και ο κ. Καππάτος να τρέξει να ψηφίσει με τα… τέσσερα τον νόμο για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών.

Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed