«Φόβος και τρόμος» επικρατεί στο Αργοστόλι από την πρόεδρο του Δημοτικού Γηροκομείου Άννα Ζαπάντη, έχει βρει… παγανιά για να εισπράξει τα ενοίκια που χρωστούν στο Ίδρυμα

Το προχθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο Αργοστολίου ήταν καταλύτης αναφορικά με τις εξελίξεις στο Δημοτικό Γηροκομείο της πόλης μας. Εκεί συζητήθηκε και εν τέλει εγκρίθηκε ο προϋπολογισμός του Ιδρύματος, αλλά ακούστηκαν και κάποιες αλήθειες, που δεν μαθαίναμε τα προηγούμενα χρόνια.
Μία από αυτές τις αλήθειες, την οποία η ίδια η Άννα Ζαπάντη παρουσίασε στο Δ.Σ., είναι το γεγονός πως το Γηροκομείο αδυνατεί να εισπράξει χρήματα από ενοίκια, όχι μόνο στο Αργοστόλι, αλλά και σε άλλες περιοχές της χώρας που έχει ακίνητα. Την επόμενη του Συμβουλίου, αφού όλα βγήκαν στο φως και μάλιστα υπήρχε και προτροπή από την πλευρά της αντιπολίτευσης, η κα Ζαπάντη κυριολεκτικά βγήκε… παγανιά για να εισπράξει χρήματα. Σύμφωνα με πληροφορίες μας υπάρχουν ενοικιαστές, κυρίως επαγγελματίες που χρωστούν στο Ίδρυμα πέντε, έξι ή και περισσότερα ενοίκια, με αποτέλεσμα τη μη εύρυθμη λειτουργία του Γηροκομείου αναφορικά με τις παροχές που προσφέρονται στους ηλικιωμένους. Η πρόεδρος έχει πάρει πολύ ζεστά το θέμα και ήδη κάποιοι από τους ενοικιαστές τρέχουν να… κρυφτούν για να γλιτώσουν. Ωστόσο, πέρα από το χιούμορ, το πρόβλημα είναι υπαρκτό και σαφώς υπάρχουν ευθύνες για το γεγονός ότι μένουν ανείσπρακτα ενοίκια όλα αυτά τα χρόνια από την διοίκηση και την οικονομική υπηρεσία του Ιδρύματος.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed