Φαβορί ο ΠΑΟΚ, αλλά…, λαβράκι από το ΝΒΑ

Ατρόμητος-ΠΑΟΚ έχει μεταξύ άλλων σήμερα το εγχώριο πρόγραμμα, μία αναμέτρηση που σύμφωνα με τις αποδόσεις και τη λογική δείχνει άνιση. Όσοι παρακολούθησαν τους αγώνες του Ατρομήτου στο Κύπελλο κόντρα στο ΠΑΟ, θα διαπίστωσαν την αντιποδοσφαιρική του προσέγγιση.
Δεν είναι δυνατόν με κλεφτοπόλεμο να επιβιώνεις μονίμως κι έστω κι αν τα κατάφερε στο πρώτο παιχνίδι, η τύχη τον εγκατέλειψε στο δεύτερο και μάλιστα με άσχημο τρόπο (με γκολ στο 94’). Έχω την εντύπωση πως από δω και πέρα ο Ατρόμητος θα κοιτάξει να περάσει όσο το δυνατόν πιο ήσυχα της σεζόν, μαζεύοντας ακόμα μερικά ποντάκια και καλό καλοκαίρι. Οι βλέψεις για εξάδα ξεκάθαρα είναι όνειρο απατηλό. Όσον αφορά τον ΠΑΟΚ προφανώς κινείται σε άλλα μήκη και πλάτη. Δεν έχει αντίπαλο και ουδείς αυτή τη περίοδο μπορεί να τον κοιτάξει στα μάτια. Τα «ντόρτια» και οι «πεντάρες» είναι στην ημερήσια διάταξη, αφού σκοράρει κατά ριπάς. Κάποτε η επίσκεψη στην Αθήνα ισοδυναμούσε με σίγουρη ήττα, μία «συνήθεια» που έχει πλέον ανατραπεί, γεγονός που τον καθιστά πρωταγωνιστή των εξελίξεων. Πάει στο ματς ξεκούραστος και με ηθικό για μία νέα νίκη. Υπό κανονικές συνθήκες ο ΠΑΟΚ είναι το τεράστιο φαβορί. Αν δικαιώσει τον ρόλο του, το επόμενο είναι με τι σκορ. Να εκτιμήσω πως ο αριθμός τερμάτων δεν θα εκτιναχθεί και πάλι στα ύψη, ενώ για να τσιμπήσω λίγο την απόδοση θα τσοντάρω και την πιθανότητα να έχουμε 2 κορνεράκια στο δεύτερο ημίχρονο.
Πάμε τώρα στο ΝΒΑ, όπυ από την αναμέτρηση των Cavaliers με τους Spurs θα πάω στο over 18.5π+ριμπ. του Mobley. Παρά πολύ μικρό όριο για τον ψηλό των Cavaliers. Με 25π.+ριμπ. ΜΟ είναι φέτος. Λογικό. Γιατί μετά τον τραυματισμό του, παίζει με περιορισμό. Παρόλα αυτά, ακόμα και στο ένα από τα δύο παιχνίδια, είχε 19π+ριμπ. Θεωρώ ότι σήμερα θα παίξει λίγο παραπάνω. Υπάρχει και η πιθανότητα να μην μπει ο Allen. Οπότε θα έχει καλύτερο πεδίο δράσης. Κάνει “θραύση” και πάλι ο Hartenstein, μετά την επιστροφή από τον τραυματισμό του. Στα δύο τελευταία παιχνίδια έχει επιστρέψει στα λεπτά του. Και με Randle εκτός τα νούμερά του είναι ακόμα μεγαλύτερα. Θα πάμε με το over 20.5π+ριμπ. του Γερμανού. Έχει 26 και 31π.+ριμπ. στα τελευταία δύο παιχνίδια, oπότε θεωρώ ότι κι εδώ έχουμε αρκετά χαμηλό όριο.

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed