Νίκος Ανουσάκης: «Τα ψευδοεπιχειρήματα και οι αστείοι χειρισμοί της δημοτικής αρχής Μιχαλάτου οδήγησαν την κατάσταση εδώ που είμαστε, ανοίξτε το Θέατρο τώρα»

Προκειμένου να καλύψει τους αποτυχημένους κι αστείους χειρισμούς της στο θέμα εργαζομένων της ΚΕΔΗΚΕ που κατέληξαν εν τέλει σε άλλους Δήμους παρά την θέλησή τους, η λαϊκιστική δημοτική αρχή Μιχαλάτου θεώρησε “σωστό” και πολιτικά “ηθικό” να βάλει “λουκέτο” στο Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου “Ο ΚΕΦΑΛΟΣ” με δύο ψευδοεπιχειρήματα:
α) Το Θέατρο δεν μπορεί να λειτουργήσει πλέον στην πράξη γιατί στερείται τεχνικής κάλυψης, φωτισμού κ.λ.π.”! (ενώ το αληθές είναι ότι είναι πανεύκολο το κενό να το καλύψει ένας ιδιώτης με σχετική ανάθεση για τα τεχνικά θέματα, φωτισμό κ.λ.π. του Θεάτρου μέχρι θεωρητικά να βρεθεί λύση στο θέμα των εργαζομένων, που πλέον βέβαια δύσκολα θα δικαιωθούν από την στιγμή που τον μητροπολιτικό Δήμο Αργοστολίου τον διοικεί μία πρόδηλα ασόβαρη δημοτική αρχή).
β) Ότι το λουκέτο στο Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου αποτελεί μέσο πίεσης κι εκβιασμού στην ελληνική κυβέρνηση και το Υπουργείο ώστε να αλλάξουν την απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης! (ενώ το αληθές είναι ασφαλώς ότι η κυβέρνηση και το Υπουργείο έχουν πολύ πιο σοβαρά θέματα να ασχοληθούν και βεβαίως αδιαφορούν πλήρως για το αν θα είναι κλειστό ή ανοιχτό το Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου που είναι ένα πρόβλημα απόλυτα αυτοδιοικητικό και μπορεί πολύ εύκολα να λυθεί στην πράξη με τον τρόπο που ανέφερα παραπάνω αν φυσικά δεν διοικούσε το Δήμο Αργοστολίου μία παρωδία δημοτικής αρχής).
Συνοψίζοντας επιβάλλεται άμεσα ο κύριος Μιχαλάτος κι η ομάδα του να σοβαρευθούν και να ανοίξουν ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ το Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου και να σταματήσουν να περιφρονούν τους δημότες επειδή τους επέλεξαν με κριτήρια τα μπετόν που έπεσαν σε δρομίσκους και καντούνια, τα τιμολόγια και τα γνωστά “ρουσφέτια” του πολιτικού “κυκλώματος” του κυρίου Θεόφιλου. Σίγουρα θα ήταν πιο ώριμο πολιτικά να επικρατήσουν άλλες λογικές κατά την ψήφο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η παρούσα δημοτική αρχή πρέπει να “μαστιγώνει” τους δημότες που έκαναν το λάθος να την επανεκλέξουν.

Νίκος Ανουσάκης
Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Αργοστολίου

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed