Μεγάλη επιτυχία για τον αθλητισμό μας, τα… δελφίνια του Ποσειδώνα Ληξουρίου επέστρεψαν από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα των Ιωαννίνων με 39 Μετάλλια

Στα Γιάννενα 8 με 11 Φεβρουαρίου διεξήχθη το Πανελλήνιο Χειμερινό Πρωτάθλημα όλων των κατηγοριών της Τεχνικής Κολύμβησης, καθώς και 1η φορά Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μάστερ Τεχνικής Κολύμβησης.
Τα δελφίνια μας επέστρεψαν έχοντας κατακτήσει 39 μετάλλια, 12 Χρυσά, 16 Αργυρά και 11 Χάλκινα, αλλά και πολλές θέσεις στις 8αδες των αγωνισμάτων. Ξεχώρισε ο αθλητής μας Άγγελος Ρόκκος που κατέλαβε όριο συμμετοχής στα 200μ επιφανείας για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Τεχνικής Κολύμβησης Νέων! Στο τμήμα Μάστερ οι δύο αθλητές μας Αλεβιζόπουλος Γρηγόρης και Ευαγγελάτος Νίκος κατέκτησαν συνολικά 5 μετάλλια εκ των οποίων 3 Χρυσά ο πρώτος και 2 Αργυρά ο δεύτερος δείχνοντας αγάπη για τον αθλητισμό και την ευγενή άμιλλα! Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές μας, στο προπονητή τους Μυρίλλο Ανδρέα που ναι συνεχώς δίπλα τους, αλλά και στους γονείς τους, που τους στηρίζουν καθημερινά. Ευχαριστούμε πολύ τον επί πολλών ετών χορηγό μας ΙΟΝΙΟΝ Π Ν.Ε και την LEVANTE FERRIES για την στήριξή τους. Ευχόμαστε σε όλους τα καλύτερα για το μέλλον με περισσότερες επιτυχίες!

Ποσειδώνας Ληξουρίου

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed