Ματς με ρυθμό στην Λειψία, προβάδισμα στην Μπέρτον στην Αγγλία

Έναρξη της νοκ άουτ φάσης των ευρωπαϊκών διοργανώσεων με δύο αναμετρήσεις για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, ωστόσο δεν θα μπορούσαμε να μην κάνουμε «στάση» και να ποντάρουμε σε κάποιο από τα αποψινά ματς, με… ορεκτικό από τις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας.
Κάκιστο ήταν το… μπάσιμο της Λειψίας στη νέα χρονιά, έχει πάρει μόλις μία νίκη σε 5 αναμετρήσεις για την Μπουντεσλίγκα, με αποτέλεσμα να… δώσει τη θέση τετράδας που κατείχε πριν από τη διακοπή στην Ντόρτμουντ. Βασική της αδυναμία το ανασταλτικό σκέλος, μόλις σε ένα από αυτά τα ματς κράτησε ανέπαφη την εστία της, ενώ στα τρία δέχτηκε από δύο γκολ και πάνω, χάνοντας σε όλα που είχαν υψηλό πήχη δυσκολίας (από Άιντραχτ, Λεβερκούζεν και Στουτγκάρδη). Παράλληλα έχει φορμαρισμένους παίκτες στην επίθεση, όπως οι Σίμονς, Οπεντά και Σέσκο. Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι η πιο «βαριά» φανέλα της διοργάνωσης, πάντα ικανή να πάρει αποτέλεσμα σε οποιοδήποτε γήπεδο. Θα έχει ελλείψεις στα μετόπισθεν (Ρούντιγκερ, Αλάμπα), ενώ δεν υπολογίζεται ούτε ο κομβικός Μπέλιγχαμ, ωστόσο δημιουργικά έχει άλλους παίκτες να την… κουβαλήσουν, όπως τους Ροντρίκο, Βινίσιους. Περιμένουμε ματς με ρυθμό κι αρκετά γκολ από τις δύο πλευρές.
Με αναμέτρηση για τη Λιγκ 1 της Αγγλίας θα ολοκληρωθεί η στήλη μας. Η Μπέρτον έχει διαφορά τεσσάρων βαθμών από τη ζώνη του υποβιβασμού και προέρχεται από θετικό αποτέλεσμα, καθώς επικράτησε 2-1 των Ρόβερς μέσα στο Μπρίστολ. Το μομέντουμ την ευνοεί, καθώς με νίκη θα αποσπαστεί περαιτέρω και θα παίζει στη συνέχεια με λιγότερο άγχος. Ουραγός η Καρλάιλ και ντεφορμέ με 6 διαδοχικές ήττες. Μακριά από την έδρα της έχει πάρει μόλις έναν βαθμό στα 9 πιο πρόσφατα για την κατηγορία, ενώ στα 4 πιο πρόσφατα εξ αυτών η εστία της παραβιάστηκε από δύο φορές και πάνω. Θα δώσουμε προβάδισμα στην έδρα.

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed