Νέα στοιχεία για το μακελειό με τους τέσσερις νεκρούς στη Γλυφάδα

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες του μακελειού στα γραφεία της ναυτιλιακής εταιρείας της οικογένειας Καρνέση στην Πλατεία Φλέμινγκ στη Γλυφάδα, που είχε ως αποτέλεσμα τρεις άνθρωποι να σκοτωθούν και ο ηλικιωμένος Αιγύπτιος δράστης να αυτοκτονήσει.
Ο δράστης της τριπλής δολοφονικής επίθεσης στη Γλυφάδα, ο 75χρονος Αντέλ-Αριστείδης Ελ Μπουράυ, γνωστότερος ως Άρης, δούλευε στις επιχειρήσεις της οικογένειας Καρνέση επί 36 χρόνια. Μέχρι να ξεσπάσει η οικονομική διαμάχη μεταξύ των δύο αδερφών Μαρίας (79 ετών) και Δέσποινας (77 ετών) με τον τρίτο αδερφό Σπύρο Καρνέση (85 ετών), ο 75χρονος θεωρείτο, έμπιστος άνθρωπος της οικογένειας. Όπως έγινε γνωστό, ο δολοφόνος και αυτόχειρας Αιγύπτιος εργαζόταν ως επιστάτης των σπιτιών της οικογένειας, έχοντας αναλάβει να φροντίζει τις κατοικίες των μελών της. Όταν ξέσπασε η διαμάχη ανάμεσα στα αδέρφια της εφοπλιστικής οικογένειας, ο 75χρονος δράστης βρέθηκε «στην μέση» αυτής της κόντρας. Ο Αιγύπτιος φαίνεται ότι είχε απολυθεί από τη ναυτιλιακή εταιρεία πριν από ένα χρόνο και είχε προσληφθεί από την εταιρεία του εφοπλιστή με τον οποίο υπήρξε η οικογενειακή δικαστική διαμάχη. Μάλιστα, ο δράστης είχε βαφτιστεί χριστιανός από τον ίδιο τον εφοπλιστή Σπύρο Καρνέση, πριν από πολλά χρόνια.
Συνδυάζοντας τα γεγονότα αυτά, οι αδελφές και ο γαμπρός του φέρονται να τον θεωρούσαν «άνθρωπο του εφοπλιστή». Το πρωί της Δευτέρας, του είπαν να μαζέψει τα πράγματά του από το σπίτι που του είχαν παραχωρήσει στη Γλυφάδα, το οποίο ήταν ιδιοκτησίας της γιαγιάς της οικογένειας, κάτι που πιθανότατα πυροδότησε την οργή του δράστη. Το αιματηρό επεισόδιο που κατέληξε στο τριπλό φονικό και την αυτοκτονία του δράστη, ήταν προσχεδιασμένο καθώς οι μαρτυρίες αναφέρουν ότι μπήκε στα γραφεία με το αυτοκίνητό του και κρατώντας όπλο, άρχισε να ψάχνει τα πρώην αφεντικά του, για να τους σκοτώσει. «Πάω να καθαρίσω τα αφεντικά, δεν θα πειράξω τους εργαζόμενους» φέρεται να έλεγε στους υπαλλήλους, ζητώντας τους να φύγουν από το κτήριο. Νεκροί έπεσαν από τις σφαίρες του δράστη, η αδελφή του εφοπλιστή, Μαρία Καρνέση, ο γαμπρός της και CEO, Αντώνης Βλασσάκης, σύζυγος της Δέσποινας Καρνέση και ένας εργαζόμενος, ο οποίος ήταν καπετάνιος στην εταιρεία, ο Ηλίας Κουκουλάκης.

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed