Πήρε το… ανάθεμα της ήττας στην ΠΕΔΙΝ στην πλάτη του ο Δήμαρχος Ιθάκης, Διονύσης Στανίτσας, αφήνοντας στο απυρόβλητο και στην σκιά τους πραγματικούς ηττημένους

Συνέντευξη παραχώρησε σήμερα σε ΜΜΕ επιρροής του Δημάρχου Αργοστολίου, Θεόφιλου Μιχαλάτου, ο Δήμαρχος Ιθάκης, Διονύσης Στανίτσας, αναφορικά με τις εκλογές στην ΠΕΔΙΝ και την αποτυχία του να εκλεγεί ο ίδιος πρόεδρος, απατώντας εν μέρη και στο δικό μας χθεσινό ρεπορτάζ.
Ο κ. Στανίτσας πήρε στην πλάτη του την ήττα που υπέστη στην Κέρκυρα και άφησε στο απυρόβλητο τους πραγματικά ηττημένους, που δεν ήταν άλλοι από τον Θεόφιλο Μιχαλάτο, αλλά και τον Βουλευτή του νομού μας, Παναγή Καππάτο. Αμφότεροι έδωσαν πολύ μεγάλο αγώνα για να εκλεγούν τόσο ο Διονύσης Στανίτσας στην προεδρία όσο και οι Χαράλαμπος Καλός στην αντιπροεδρία και ο Σπύρος Σπαθής στο Εποπτικό συμβούλιο. Υπέστησαν ήττα, αφού αυτά έχουν οι εκλογές, νικητές και ηττημένους. Ο αγαπητός Δήμαρχος Ιθάκης, σεμνός και ταπεινός όπως είναι, πήρε στην πλάτη του όλη την… λέζα και μάλιστα αυτό το έκανε σε ένα ΜΜΕ που ουσιαστικά ανήκει στον Δήμαρχο Αργοστολίου. Δώσαμε συγχαρητήρια χθες στο ρεπορτάζ μας για τον αγώνα που έκανε ο κ. Στανίτσας, αλλά φίλε Διονύση δεν σου άξιζε να γίνεις εσύ ο… μουντζούρης της ιστορίας, μιας ιστορίας που ξέρουμε ότι δεν έστησες και δεν έτρεξες εσύ.
Με απόλυτο σεβασμό στο πρόσωπό σου…

Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed