Το… θαρραλέο ποντάρισμα στην Μπολόνια και το αουτσάιντερ Οσασούνα

Υπερηχητική η φετινή Ίντερ, κάνει πλάκα εντός συνόρων σε όλους τους αντιπάλους. Ή μάλλον σχεδόν σε όλους, καθώς η Μπολόνια έχει σταθεί δύο φορές φέτος απέναντί της -αμφότερες μάλιστα ως φιλοξενούμενη- και πήρε δύο ισοπαλίες.
Μία για το Πρωτάθλημα (2-2) και μία για το Κύπελλο (0-0), που οδήγησε το ματς στην παράταση κι εκεί την απέκλεισε κιόλας! Σε εκπληκτική κατάσταση η ομάδα του Τιάγκο Μότα, προέρχεται από 6 συνεχόμενες νίκες (μεταξύ των οποίων τα διπλά στις έδρες των Λάτσιο και Αταλάντα) και αμέσως νωρίτερα είχε φέρει 2-2 με τη Μίλαν. Αήττητο δηλαδή 7 αγωνιστικών (6-1-0) και έχει για τα καλά στη διεκδίκηση ενός εισιτηρίου για το επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ. Η αλήθεια είναι πως η φετινή Ίντερ δεν είναι για κόντρα στα εγχώρια. Ωστόσο, υπάρχουν κάποιοι αστερίσκοι που επιτρέπουν να παρθεί το ρίσκο σήμερα. Ο πρώτος έχει να κάνει με όσα αναφέρθηκαν για την Μπολόνια. Ο δεύτερος είναι η ασφάλεια που της δίνει το +15 από τη 2η Γιουβέντους. Ο τρίτος και σημαντικότερος είναι πως ακολουθεί μεσοβδόμαδα ο επαναληπτικός στη Μαδρίτη κόντρα στην Ατλέτικο για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ. Πολύ πιθανό το ανακάτεμα της ενδεκάδας, βέβαια δεν σημαίνει πως αυτοί που θα παίξουν είναι τίποτα… σαπάκια. Ωστόσο ακόμα κι έτσι το όλο σκηνικό σηκώνει ποντάρισμα υπέρ του αουτσάιντερ, είτε μετριοπαθές, είτε… θαρραλέο.
Σημαντικό παιχνίδι για τη La Liga, με τη Χιρόνα να καλείται να υπερασπιστεί την παρουσία της έως τώρα στο Πρωτάθλημα επιζητώντας μία νίκη εντός δυνατοτήτων της. Ωστόσο, η πρόσφατη φόρμα των Καταλανών αποτελεί πρόβλημα. Αντίθετα, η Οσασούνα «τρέχει» αήττητο σερί 4 παιχνιδιών (3-1-0) που την έχει βοηθήσει να αποκτήσει διαφορά τεράστιας ασφάλειας από τις θέσεις του πυθμένα της βαθμολογίας. Καμία από τις δύο ομάδες δεν έχει άσχημα αγωνιστικά νέα. Άγχος ιδιαίτερο το αουτσάιντερ δεν αντιμετωπίζει, με την ευρωπαϊκή έξοδο να είναι εφικτή εξέλιξη βαθμολογικά (βρίσκεται στο -6 από την 6η Μπέτις), αλλά αγωνιστικά εξαιρετικά δύσκολη. Την στιγμή που η Χιρόνα καλείται να κάνει, απλώς, μία καλή διαχείριση για να βγει στο επόμενο Champions League. Ρεαλιστικά, πάντως, δεν μπορεί να διεκδικήσει Πρωτάθλημα από το φαβορί Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά είναι υπολογίσιμη με αξιοζήλευτη πορεία φέτος. Το ζήτημα για την ομάδα της Παμπλόνα είναι να κλείσει καλά τον Ντόβμπικ και τα υπόλοιπα επιθετικά ατού των γηπεδούχων. Αν το ματς πάει στα πολλά γκολ, η Οσασούνα θα έχει μετρημένες πιθανότητες για αποτέλεσμα στην Καταλονία. Θα επιχειρήσει κυρίως να «ροκανίσει» χρόνο και να πάρει έστω τον 1 βαθμό. Τώρα, αν τα καταφέρει σε πρώτο χρόνο, κρίνεται ικανή να αποσπάσει ακόμα και αποτέλεσμα. Το combo X2 & Under 3,5 καλοπληρώνει και ποντάρεται.

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed