Έγινε… διάσημος ο Δήμαρχος Αργοστολίου, Θεόφιλος Μιχαλάτος, «αφιέρωμα» της εφημερίδας «Μακελειό» στον άνθρωπο που αρνείται να εκτελέσει δικαστική απόφαση

Αρχίζει να ξεπερνάει σιγά-σιγά τα στενά γεωγραφικά όρια του Δήμου Αργοστολίου, αλλά και της Κεφαλονιάς ο Δήμαρχος του Μητροπολιτικού μας Δήμου, Θεόφιλος Μιχαλάτος, με την εφημερίδα «Μακελειό» να του… αφιερώνει ένα σημαντικό κομμάτι από την ύλη της.
Συγκεκριμένα, στο ρεπορτάζ της (καταγγελία) η εφημερίδα αναφέρεται στην γνωστή στάση του Δημάρχου μας να εξακολουθεί να αρνείται να εκτελέσει τελεσίδικη δικαστική απόφαση που αφορά συμπολίτη μας. Μάλιστα, αν θυμάστε, εδώ και δέκα περίπου ημέρες η στάση του Δημάρχου είχε τινάξει στον αέρα το δημοτικό συμβούλιο Αργοστολίου, όταν η καταγγέλλουσα συμπολίτης μας σχεδόν εκδιώχθηκε από την αίθουσα μετά τις ενέργειες τόσο του Δημάρχου όσο και του προέδρου του Δ.Σ., Νικόλα Βαλλιανάτου. Η εφημερίδα «Μακελειό», γνωστή για την… απευθείας δημοσιογραφία της δίνει την κατάσταση που επικρατεί στον Δήμο Αργοστολίου. Άντε Θεόφιλε και εις ανώτερα (Εσπρέσο), συνέχισε να διαφημίζεις το νησί μας μαζί με τον… κολλητό σου Βουλευτή, Παναγή Καππάτο, που ως δικηγόρος έχει εμπλακεί στην παραπάνω υπόθεση.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed