Η επιτυχημένη εκδήλωση Σχολείο Τουρισμού On Tour θα διεξαχθεί για δεύτερη φορά στην Κεφαλονιά την Δευτέρα 22 Απριλίου σε Δημοτικό Θέατρο, Επιμελητήριο και Ιόνιο Πανεπιστήμιο

Η Ένωση Ξενοδόχων Κεφαλληνίας και Ιθάκης ανέλαβε για 2η φορά την διοργάνωση της επιτυχημένης εκδήλωσης του Σχολείου Τουρισμού On Tour που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 22/4 στο Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου “Ο Κέφαλος”.
Η διοργάνωση που έχει σκοπό να εμπνέει τις τοπικές κοινωνίες και ενισχύει τις συνέργειες μεταξύ των μελών του κλάδου ξεκινάει το ταξίδι της στην Ελλάδα (μετά την διακοπή λόγο COVID19) με πρώτη στάση την Κεφαλονιά. Στις 22 Απριλίου το πρωί, θα πραγματοποιηθεί η κεντρική εκδήλωση στο δημοτικό θέατρο από 09.15 – 14.15 και το απόγευμα θα πραγματοποιηθούν 3 workshop διάρκειας 3 ωρών το καθένα σε διαφορετικές αίθουσες (Δημ Θέατρο, Επιμελητήριο και Ιόνιο Πανεπιστήμιο) 15.00 – 18.00. Το Σχολείο Τουρισμού OnTour είναι μία νέα εκπαιδευτική, μη κερδοσκοπική δράση, η οποία γεννήθηκε από τη σύμπραξη του ΙΝΣΕΤΕ και του ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ. Την εθνική διοργάνωση των Σχολείων Τουρισμού OnTour επιμελείται το ΙΝΣΕΤΕ, σε συνεργασία με τους εκάστοτε τοπικούς διοργανωτές. Στόχος του Σχολείου Τουρισμού OnTour, είναι να ταξιδέψει σε όσο περισσότερες γωνιές της Ελλάδας και να εξοπλίσει τους επαγγελματίες του τουρισμού με νέες γνώσεις, ιδέες και δεξιότητες, προσφέροντας τους κίνητρα, έμπνευση και πάθος μέσα από δυναμικούς και εξειδικευμένους ομιλητές και σύγχρονες θεματικές ενότητες.

Ο πρόεδρος της Ένωσης
Γεράσιμος Τιμοθεάτος

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed