Τα κέρδη τους δολοφονούν…

Ένα χρόνο μετά το έγκλημα στα Τέμπη η οργή όχι δεν έχει κοπάσει, αλλά επανέρχεται πιο δυναμικά. Η κοινή πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης που κατέθεσαν τα κόμματα της αντιπολίτευσης (της κεντροαριστεράς) αναφέρει στην κατάληξη της. Η Ελλάδα μοιάζει όλο και λιγότερο με μια σύγχρονη Ευρωπαϊκή χώρα.
Στο κείμενο υπάρχουν αναφορές στην καταδικαστική για την κυβέρνηση απόφαση του Ευρωκοινοβουλίου . Συνολικά τα κόμματα αυτά εμφανίζουν την Ευρωπαϊκή ένωση ως υπόδειγμα απέναντι στον ξεπεσμό της αστικής Δημοκρατίας στην Ελλάδα. Μάλιστα ο αγαπητός Νίκος Φαραντούρης δήλωσε πως θα ήταν ευχής έργο να ρίξει η Ευρωπαία εισαγγελέας την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, ενισχύοντας της αποκρουστικές και θλιβερές τοποθετήσεις των κυβερνητικών στελεχών για το θέμα στην Βουλή. Φοβερά πράγματα πρωτοφανέρωτα. Αλήθεια πόσο γρήγορα ξεχάστηκε από τους Ευρωγλάνους, η τρόικα και η εξευτελιστική επιβολή των σφαγιαστικών μνημονίων από την Ε.Ε. μαζί με το Δ.Ν.Τ.
Το (αποφασίζομεν και διατάσσομεν) τον Βρυξελλών που οδήγησε την χώρα σε Ανθρωπιστική καταστροφή σε φτώχεια δεκαετιών, στην απώλεια της δημόσιας περιουσίας κάνοντας την αποικία χρέους. Η Ε.Ε. δεν είναι μέρος της λύσης είναι η βασική αιτία του προβλήματος. Επέβαλε την μετατροπή του σιδηρόδρομου σε “αγορά” και το “άνοιγμα της” όπως έκανε και με το ηλεκτρικό ρεύμα, την ενέργεια, το νερό, την παιδεία, την υγεία με ολέθρια αποτελέσματα. Με διαταγές τους απαίτησαν τον κατακερματισμό του ΟΣΕ σε μια σειρά εταιρείες για να πουληθούν πιο εύκολα, και οι (θεσμοί) στο πλαίσιο της μοιρασιάς της λείας στην Ελλάδα έδωσαν την ΤΡΑΙΝΟΣΕ στην απαράδεκτη και βουτηγμένη σε σκάνδαλα Ιταλική FSI. (και που περιέργως έχει μείνει στο απυρόβλητο).
Διαρκές έγκλημα η ιδιωτικοποιήσεις και η αντιμετώπιση της ασφάλειας με όρους κόστους. Σιγή ιχθύος λοιπόν στην Βουλή για το Διαρκές έγκλημα των ιδιωτικοποιήσεων. Τέλος τι μας έλεγαν: πρέπει να μείνουμε σε αυτήν την Ε.Ε. και να αποδεχτούμε τα σφαγιαστικά μέτρα των μνημονίων, για να μην γίνουμε…..Ρουμανία και Βουλγαρία. Πρόσφατα στοιχεία έδειξαν πως το κατά κεφαλήν ΑΕΠ σε μονάδες αγοραστικής δύναμης διαμορφώθηκε στην Ελλάδα το 2023 στο 67% του Ευρωπαϊκού μέσου όρου, και η χώρα μας είναι 2η από το τέλος στην Ε.Ε. πίσω μόνο από την Βουλγαρία. Φίλες και φίλοι όταν τα αυτονόητα ακούγονται επαναστατικά τότε αυτό τρομάζει. Αλήθειες την… πρωταπριλιά.

Παυλάτος Νίκος

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed