Ένας «δικός μας» άνθρωπος, ο λιμενικός που υπηρετεί στο Αργοστόλι, Νίκος Χατζηγεωργίου εκλέχθηκε στο Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Λιμενικών

Θέλω από βάθος καρδιάς να ευχαριστήσω όλους όσους στήριξαν την υποψηφιότητα μου στο 3ο Πανελλήνιο Συνέδριο για την ανάδειξη του Διοικητικού Συμβουλίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Λιμενικών.
Από τη θέση του μέλους του συμβουλίου αυτού, θα έχω την τιμή να υπερασπίζομαι τα δικαιώματα των συναδέλφων μου για τα επόμενα τρία χρόνια. Επίσης να ευχαριστήσω για την ιδιαίτερα τιμητική στο πρόσωπο μου ανάθεση της ευθύνης του έργου της Γραμματείας Πλωτών Μέσων Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Λιμενικών (ΠΟΛ). Παράλληλα συνεχίζω να στηρίζω τον εκλεκτό πρόεδρο της Ομοσπονδίας μας Κώστας Κυράνης στην κοινή μας προσπάθεια για ένα καλύτερο μέλλον στο Λιμενικό Σώμα-Ελληνική Ακτοφυλακή. Θα καταβάλω κάθε δυνατή προσπάθεια για την επιτυχία των σκοπών της Ομοσπονδίας μας επωφελεία των συναδέλφων και των συμπολιτών μας.

Νίκος Χατζηγεωργίου

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed