Ευχαριστίες από την Β/Θμια εκπαίδευση Κεφαλονιάς-Ιθάκης

Η Δ.Δ.Ε. Κεφαλληνίας και ο Υπεύθυνος Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού Δημήτρης Ζαβιτσιάνος, ευχαριστούν θερμά για τις δράσεις Επαγγελματικού Προσανατολισμού στην Ιθάκη την Κυριακή 14/04 και τη Δευτέρα 15/04/2024:
● την κ. Κατερίνα Αργυροπούλου, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Επαγγελματικού Προσανατολισμού και Λήψης Επαγγελματικών Αποφάσεων του Παιδαγωγικού Τμήματος Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Διευθύντρια Εργαστηρίου ΕΚΠΑ και
● την Επιστημονική της Ομάδα αποτελούμενη από τους:
– Ασπασία Καραβία, Σύμβουλο Σταδιοδρομίας και Επαγγελματικού Προσανατολισμού, MSc., Επιστημονική Συνεργάτη ΕΚΠΑ – Αριστείδη Λορέντζο, Ψυχολόγο, Σύμβουλο Σταδιοδρομίας και Επαγγελματικού Προσανατολισμού, MSc., Επιστημονικό Συνεργάτη ΕΚΠΑ – Νέλλη Μπέλκη, Φιλόλογο, Σύμβουλο Σταδιοδρομίας και Επαγγελματικού Προσανατολισμού, MSc., Επιστημονική Συνεργάτη ΕΚΠΑ – Ολυμπία Χαϊδεμενάκη, Σύμβουλο Σταδιοδρομίας και Επαγγελματικού Προσανατολισμού, MSc., Επιστημονική Συνεργάτη ΕΚΠΑ.
● το Δήμο Ιθάκης για την υποστήριξη της δράσης και τη φιλοξενία της Επιστημονικής Ομάδας
● τους Διευθυντές των σχολικών μονάδων που συμμετείχαν και συγκεκριμένα: το Διευθυντή του Γυμνασίου Ιθάκης Δημήτριο Μολφέση, τη Διεθύντρια του Γενικού Λυκείου Ιθάκης Ελένη Θέμελη και το Διευθυντή του Επαγγελματικού Λυκείου Ιθάκης Ιωάννη Δενδρινό για την άψογη διοργάνωση και διοικητική υποστήριξη κατά την υλοποίηση των εργαστηρίων στους μαθητές των σχολείων τους.
● τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς που συμμετείχαν ενεργά στις δράσεις και συνέβαλαν με τον τρόπο αυτό στην επιτυχία της καινοτόμου αυτής πρωτοβουλίας.

Ο ΔΔΕ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΜΕΛΙΣΣΑΣ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed