Απασφάλισε ο Παναγής Βλάχος, σφορδή επίθεση στην δημοτική αρχή Μιχαλάτου και στους… συνδικαλιστές που ανάρτησαν χθες την παλαιστινιακή σημαία στο Δημαρχείο Αργοστολίου

Θα ήθελα να καταδικάσω με τον πιο απερίφραστο τρόπο την έπαρση της παλαιστινιακής σημαίας στο Δημαρχείο Αργοστολίου την ημέρα της εργατικής Πρωτομαγιάς από μία μερίδα υποτιθέμενων (συνδικαλιστών).
Όπως επίσης θα ήθελα να καταδικάσω και την ανοχή της δημοτικής αρχής στην τέλεση της απαράδεκτης αυτής πράξης. Κύριοι συνδικαλιστές και κύριοι της δημοτικής αρχής, θεωρώ όνειδος μέσα στη μεγάλη εβδομάδα την πιο ιερή εβδομάδα της χριστιανοσύνης να αναρτάται η σημαία πού εκφράζει ένα από τα πιο στυγνά μουσουλμανικά καθεστώτα και μάλιστα το πρώτο καθεστώς που έδωσε συγχαρητήρια στον Τούρκο πρόεδρο Ερντογάν όταν έκανε την Αγία Σοφία, έναν από τους πιο ιερούς ναός της χριστιανοσύνης, τζάμι. Αλήθεια κύριοι (συνδικαλιστές) ποιος σας είπε ότι την ημέρα της εργατικής Πρωτομαγιάς και της ιερότερης εβδομάδας του χριστιανισμού έχετε το δικαίωμα, υποτίθεται στο όνομα του συνδικαλισμού, να επιδίδεστε σε τέτοιες αντιεθνικές και αντιχριστιανικές πράξεις; Τι σχέση έχει ο συνδικαλισμός με την πολιτική και ειδικά με την κακώς νοούμενη πολιτική έκφραση μιας μικρής πολιτικής μειοψηφίας; Αν θέλετε να στηρίξετε τέτοια φονταμεταλιστικά καθεστώτα καλό θα είναι να βάλετε μία μπούρκα και να πάτε να ζήσετε σε τέτοια καθεστώτα να δούμε αν θα μπορείτε να εκφράζεστε όπως γουστάρετε.
Και εσείς κύριοι της δημοτικής αρχής Αργοστολίου ποιος σας είπε ότι έχετε το δικαίωμα να αφήνετε με την ανοχή σας να γίνονται τέτοιες πράξεις σε κυβερνητικό κτίριο; Αυτές οι πράξεις δεν συνάδουν με τη δημοκρατία μας ούτε με την ισονομία μας και αμαυρώνουν τον θεσμό της αυτοδιοίκησης. Όπως αμαυρώνουν και το θεσμό του συνδικαλισμού. Δυστυχώς σε αυτή τη χώρα έχουμε κατανοήσει στραβά την έννοια της δημοκρατίας. Το ότι έχουμε δημοκρατία και ελευθερία έκφρασης δεν σημαίνει ότι μια μικρή μειοψηφία πρέπει να επιβάλει την άποψή της και να αναρτά μία σημαία τέτοια σε δημόσιο κτίριο και μάλιστα Μεγάλη Εβδομάδα και σε εορτή εργατικής Πρωτομαγιάς. Δυστυχώς μερικοί δεν καταλαβαίνουν ότι θα έρθει η ώρα που στην Ευρώπη και στη χώρα μας θα πληρώσουμε ακριβά τέτοιες ανεύθυνες πράξεις. Αλλά δυστυχώς τότε θα είναι αργά… για δάκρυα Στέλλα. Χρόνια πολλά καλή Ανάσταση με υγεία σε όλο τον κόσμο!

Βλάχος Παναγής
Πρόεδρος Συλλόγου Δημοτικών Υπαλλήλων Κεφαλονιάς και Ιθάκης

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed