Βρίσκει γκολ στην Αγγλία ο Ολυμπιακός, δεν ξεγράφεται η Μπριζ

Για παρθενική φορά στην ιστορία τους οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται σε ημιτελική φάση ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Αν και απαξιώθηκε από τη φίλαθλη γνώμη, το Europa Conference League αποτελεί μία καλή ευκαιρία διάκρισης για τις ελληνικές ομάδες.
Οι πορείες των ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού το αποδεικνύουν περίτρανα, με τους Πειραιώτες να δίνουν στο Μπέρμιγχαμ ένα από τα δύο προγραμματισμένα ραντεβού με την ιστορία τους. Ο κόουτς Μεντιλίμπαρ έχει βελτιώσει τους φιλοξενούμενους, στο διάστημα παραμονής του, κρατώντας τους στη διεκδίκηση του ελληνικού Πρωταθλήματος και στην Ευρώπη. Δύσκολα θα αλλάξει τακτική, ποντάροντας στον αποδοτικό τρόπο που λειτουργεί μεσοεπιθετικά η ομάδα του. Ο Ολυμπιακός κρίνεται απολύτως ικανός να βρει γκολ στην Αγγλία, με την τιμωρία του κορυφαίου γκολκίπερ Μαρτίνες των γηπεδούχων να αποτελεί, επιπλέον, ευνοϊκή συγκυρία για αυτό. Σίγουρα, τα τελευταία χρόνια η Άστον Βίλα έχει πραγματοποιήσει βήματα προόδου. Από ομάδα που πάλευε για να σώσει την παραμονή στην Premier League έγινε, με τον Έμερι, κλαμπ Champions League στο Νησί. Είναι το φαβορί για το τρόπαιο, αλλά θα πρέπει να περάσει πρώτα τον Ολυμπιακό για να το επιβεβαιώσει. Θα αναζητήσει το γκολ επομένως, σε συνδυασμό με την πεποίθηση ότι οι φιλοξενούμενοι θα βρουν δίχτυα, το G/G αποτελεί μία πιθανή επιλογή σε δίκαιη τιμή.
Η φιναλίστ του περσινού Conference League, Φιορεντίνα, είναι και φέτος ένα βήμα πριν από τη διεκδίκηση της κούπας, ωστόσο το τελευταίο διάστημα δεν πατάει καλά αγωνιστικά. Στα 7 πιο πρόσφατα για όλες τις διοργανώσεις έχει μόλις δύο νίκες (σε 90λεπτο), οι οποίες προήλθαν κόντρα στις δύο ουραγούς της Σέριε Α (Σασουόλο και Σαλερνιτάνα). Στα υπόλοιπα έχασε 1-0 από Γιουβέντους (πρωτάθλημα) και 4-1 από την Αταλάντα (Κύπελλο), έφερε 1-1 με την Τζένοα, ενώ στα ματς με την Πλζεν προβλημάτισε επιθετικά και πέρασε στην παράταση του εντός έδρας ημιτελικού. Γενικά έχει υπάρξει και καλύτερα φέτος σε αγωνιστικό επίπεδο. Η Κλαμπ Μπριζ έδειξε και κόντρα στον ΠΑΟΚ πως είναι «καυτή», δεν τον άφησε να… πάρει ανάσα, κερδίζοντας και τα δύο ματς (2-0 στην Τούμπα, 1-0 στο Βέλγιο), αν και ο «Δικέφαλος του Βορρά» έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία φέτος. Η βελγική ομάδα βρίσκεται στην καλύτερη φάση της σεζόν, μετρώντας 7 διαδοχικές νίκες, στις έξι από τις οποίες κράτησε ανέπαφη την εστία της. Μάλιστα προέρχεται από διαδοχικές επιβλητικές εμφανίσεις κόντρα στην Γκενκ (4-0 εντός και 3-0 εκτός), που την έχουν ανεβάσει στην κορυφή του πρωταθλήματος, μαζί με την Άντερλεχτ. Βρίσκουμε υπερβολικό το 5.00 που προσφέρεται το διπλό και θα το «καλύψουμε», καθώς και η ισοπαλία θα «βολέψει» τους Βέλγους, ενόψει του επαναληπτικού. Στο 2.15 η διπλή ευκαιρία της Κλαμπ Μπριζ.

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed