Κατεστραμμένα φώτα και γυμνά καλώδια στην Παιδική Χαρά στο Ρατζακλί, ακόμη ένα μεγάλο έργο της Δημοτικής Αρχής Παρίση

Αγανακτισμένοι είναι πολλοί κάτοικοι στο Ρατζακλί με αυτά που διαβάζουν κατά καιρούς και ακούνε από τον ίδιο τον Δήμαρχο ή τον αναπληρωτή του για τις Παιδικές Χαρές που έχουν φτιάξει σε ολόκληρη την Κεφαλονιά.
Έχουν φτιαχτεί κάποιες Παιδικές Χαρές με χρήματα από το πρόγραμμα Φιλόδημος, ωστόσο κάποια μέρη τα έχει ξεχάσει ο κ. Παρίσης και η Δημοτική του Αρχή. Ο Αντιδήμαρχος της περιοχής, Σπυρονικόλας Σολωμός, έκανε το… παγόνι προχθές στο Δημοτικό Συμβούλιο για τα φώτα που έφτιαξε και για τους κοκοφοίνικες που φύτεψε και θα φυτέψει και άλλους στην Σκάλα. Μάλλον το Ρατζακλί είναι εκτός της δικής του επικράτειας και γι’ αυτό τον λόγο παραλίγο να θρηνήσουμε θύματα τις προηγούμενες ημέρες. Δεκάδες είναι οι καταγγελίες από τους κατοίκους του χωριού για την εγκατάλειψη, αλλά πολύ περισσότερες είναι αυτές που έχουν να κάνουν με την σωματική τους ακεραιότητα. Τα περισσότερα φώτα είναι σπασμένα, τα καλώδια γυμνά και τα παιδιά τους προσπαθούν να παίξουν στην επικίνδυνη Παιδική Χαρά του χωριού, που μόνο από θαύμα μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει τόπος μαρτυρίου. Το 2010 ο Αλέξανδρος Παρίσης, σε προεκλογική του ομιλία στον Πόρο έλεγε με στόμφο ότι η Κεφαλονιά δεν είναι μόνο η λεωφόρος Βεργωτή, αλλά και τα χωριά της. Τα ίδια επανέλαβε και το 2014 λέγοντας μάλιστα ότι θα είναι αποτυχημένος Δήμαρχος αν δεν προσέξει την περιφέρεια του νησιού μας. Εκλογές του 2019 και ο κ. Παρίσης είναι ακόμη υποψήφιος, εκτός και αν θρηνήσουμε κανέναν νεκρό στα Ρατζακλί από ηλεκτροπληξία οπότε τα πράγματα αλλάζουν…

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του κατόχου του Ξενοφώντα Ευαγγελάτου. Τα δικαιώματα ανήκουν αποκλειστικά και μόνο στους δημιουργούς τους. Κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν και στην Ελλάδα.

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed