Βρέθηκε η «χαμένη» βάρκα σε παραλία της Λευκάδας, κανένα ίχνος από τους τέσσερις «ενοικιαστές», συνεχίζονται οι έρευνες από Λιμενικό και Αστυνομία

Η υπόθεση… βρώμαγε από την αρχή και όπως σας είχαμε γράψει από προχθές η ιστορία με την ενοικιασμένη βάρκα από το Αργοστόλι είχε πολύ ψωμί και το ρεπορτάζ μας επιβεβαιώθηκε στο έπαρκο.
Μετά από σχεδόν τρεις ημέρες άκαρπων ερευνών τόσο από το Λιμενικό Σώμα όσο και από ιδιώτες, η χαμένη βάρκα βρέθηκε σε παραλία της Λευκάδας. Εντοπίστηκε σήμερα το πρωί από ιδιώτες που πήγαν εκεί να κάνουν το μπάνιο τους. Η βάρκα ήταν ανέπαφη και η μηχανή στη θέση της, κάτι που οδηγεί τις Αρχές στο να στρέψουν και αλλού τα βλέμματά τους αναφορικά με τις έρευνες. Οι τέσσερις αλλοδαποί που την είχαν νοικιάσει ήταν άφαντοι. Το Λιμενικό και η Αστυνομία ήδη έχουν τεθεί σε ακόμη μεγαλύτερη επιφυλακή αναφορικά με τον εντοπισμό των τεσσάρων, που οι πηγές μας αναφέρουν ότι πιθανότατα είναι πολύ καλά στην υγεία τους και προσπαθούν να φύγουν από τη χώρα. Οι έρευνες έχουν περάσει πλέον σε άλλο επίπεδο, αφού εξετάζεται από τις Αρχές το ενδεχόμενο η συγκεκριμένη βάρκα να έκανε κάποιο περίεργο δρομολόγιο και στη συνέχεια να αφέθηκε στην ακτή. Έχει ενημερωθεί ήδη ο ιδιοκτήτης-επαγγελματίας του Αργοστολίου και η βάρκα αναμένεται να φτάσει στο νησί μας, αφού πρώτα ερευνηθεί εξονυχιστικά για τυχόν επιβαρυντικά στοιχεία και ίχνη από… μεταφορά φορτίου.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed