Γεράσιμος Παπαναστασάτος: «Δήμαρχε, άσε το άνοιγμα του Πλατύ Γιαλού να το κάνουμε εμείς την επόμενη χρονιά που θα έχουμε αναλάβει τον Δήμο Αργοστολίου»

Πέρασε και το θερινό ηλιοστάσιο (21 Ιουνίου) και η εμβληματική παραλία των Δημοτών του Αργοστολίου, δηλαδή ο Πλατύς Γιαλός, παραμένει κλειστός. Δικαιολογίες και προφάσεις μπορεί να ειπωθούν πολλές εκ μέρους της απερχόμενης δημοτικής αρχής Μιχαλάτου.
Κάθε όμως διοίκηση ενός Δήμου κρίνεται από την αποτελεσματικότητά της και όσον αφορά και τον Πλατύ Γιαλό ο βαθμός για τον ολιγάρχη Μιχαλάτο είναι ασφαλώς μηδέν. Μηδέν επίσης λαμβάνει ο ολιγάρχης και στην περίφημη υπόθεση-κωμωδία του φερόμενου “Μουσείου Σκλάβου” που ακόμα ψάχνουν την στατική μελέτη. Αντίθετα εκεί που “κάτι κινείται” είναι στην αναμόρφωση της παραλίας Αργοστολίου, ίσως λόγω και της ύπαρξης συνιδιοκτησίας στην περιοχή του ολιγάρχη Δημάρχου, οπότε μια αναβάθμιση της περιοχής θα απογείωνε τους μελλοντικούς τζίρους ενός ακόμη καταστήματος του “φτωχούλη του Θεού”!
Υ.Γ. Μην ξεχάσουμε να δώσουμε συγχαρητήρια στον αντιδήμαρχο Διονύση Μινέτο για την… τεράστια επιτυχία του στην αντιμετώπιση, με τις θρυλικές μελέτες του, του κυκλοφοριακού του Αργοστολίου, καθώς κάθε πρωί τον μνημονεύουν σε “άπταιστα γαλλικά” οι οδηγοί, οι πεζοί, οι διερχόμενοι, οι τουρίστες, οι ντόπιοι!
Υ.Γ. 2 Όσον αφορά τον Πλατύ Γυαλό να μη στενοχωριώνται οι δημότες του Αργοστολίου, καθώς το επόμενο έτος που θα έχει αναλάβει την Διοίκηση του Δήμου μας η παράταξή “Δήμος Αργοστολίου: Παρόν και Μέλλον”, θα ανοίξει ξανά όπως είναι το αυτονόητο.

Μάκης Παπαναστασάτος
Στέλεχος της παράταξης “Δήμος Αργοστολίου: Παρόν και Μέλλον” με επικεφαλής τον Νίκο Ανουσάκη

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed