Σαν… πολιορκητικός κριός ο Γιώργος Τζωρτζάτος ανέλαβε να μεταπείσει τον Ηλία Κουρκουμέλη και να τον φέρει υποψήφιο στην δημοτική παράταξη του Νίκου Ανουσάκη

Έχει δημιουργήσει παράδοση στο να πείθει πολιτικά στελέχη να συμμετέχουν στον δημοτικό συνδυασμό που ο ίδιος λαμβάνει μέρος. Ο λόγος για τον Γιώργο Τζωρτζάτο που… πλεύρισε προχθές στα Φαρακλάτα τον Ηλία Κουρκουμέλη, προκειμένου αυτός να κάνει την μεγάλη κίνηση και να ενταχθεί στην παράταξη του Νίκου Ανουσάκη.
Ο Γιώργος Τζωρζάτος έχει δημιουργήσει την δική του παράδοση στο να πείθει πολιτικά στελέχη να τον ακολουθούν. Το έκανε με μεγάλη επιτυχία το 2014 όταν τρία τουλάχιστον στελέχη μετείχαν στον συνδυασμό του Αλέξανδρου Παρίση, αφού πρώτα είχε μεσολαβήσει αυτός. Το ίδιο έκανε και το 2019, όταν ο Μάκης Φόρτες πελαγοδρομούσε για να φτιάξει τον συνδυασμό του και εμφανίστηκε ο Γιώργος Τζωρτζάτος για να τον βγάλει από την δύσκολη θέση. Για τρίτη λοιπόν εκλογική αναμέτρηση ο εκ Διλινάτων ορμώμενος μπαίνει και πάλι μπροστά, αυτή τη φορά για να μεγαλώσει όσο το δυνατόν περισσότερο την παράταξη με την οποία θα κατέλθει στις προσεχείς δημοτικές εκλογές, αυτή του Νίκου Ανουσάκη. Ο Ηλίας Κουρκουμέλης μπορεί να έχει ορκιστεί ότι θα στηρίξει μέχρι τέλους την υποψηφιότητα Παρίση, ωστόσο τίποτε δεν αποκλείεται από την στιγμή που ο γερο-Γνήσιος αποφασίσει πως δεν θα κατέλθει υποψήφιος Δήμαρχος. Τότε ανοίγει ο δρόμος διάπλατα για να ενταχθεί ο πρώην Αντιδήμαρχος Λειβαθούς στην παράταξη «Δήμος Αργοστολίου Παρόν και Μέλλον» και αυτό θα οφείλεται εν πολλοίς και στην προσπάθεια του Γιώργου Τζωρτζάτου.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed