Ένταση επικρατεί αυτή την ώρα από μεγάλο αριθμό συγκεντρωμένων έξω και μέσα στο Θέατρο, λίγο πριν ξεκινήσει το Περιφερειακό Συμβούλιο

Μεγάλος αριθμός συγκεντρωμένων βρίσκεται αυτή την ώρα έξω, αλλά και μέσα στο Θέατρο, λίγο πριν από την έναρξη του Περιφερειακού Συμβουλίου. Κόμματα, συλλογικότητες, Κινήσεις Πολιτών, αλλά και υπάλληλοι διαμαρτύρονται.
Το πρώτο σύνθημα που ακούγεται είναι κατά των εξορύξεων στο Ιόνιο και στη συνέχεια υπάρχουν διαμαρτυρίες για την απόλυση του Νίκου Γκισγκίνη από το αεροδρόμιο. Το ΠΑΜΕ, το Εργατικό Κέντρο και η Κίνηση Πολιτών Σάμης πρωτοστατούν στις διαμαρτυρίες, ενώ υπάρχει και αντιπροσωπεία από την Λευκάδα. Ήδη έχει καθυστερήσει η έναρξη του Συμβουλίου και από ότι δείχνουν τα πράγματα πάμε για μεγάλη καθυστέρηση.

update 10:40: Μετά από απαίτηση του κόσμου και τη σύμφωνη γνώμη της Περιφερειακής Αρχής, το θέμα των εξορύξεων προτάχθηκε και θα συζητηθεί πρώτο, παρακάμπτοντας την διαδικασία.

update 10:45: Παρόντες στο Περιφερειακό Συμβούλιο είναι ο Βουλευτής του Νομού, Παναγής Καππάτος και οι Δήμαρχοι, Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος, Ληξουρίου Γιώργος Κατσιβέλης, Ιθάκης Διονύσης Στανίτσας και Σάμης Μάκης Μονιάς.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ (κείμενο, φωτό) ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed