Συναδελφικά μαχαιρώματα με άρωμα… Κεφαλονιάς στον ALPHA, Νίκος Μάνεσης και Ελεονώρα Μελέτη έχουν κάνει άνω-κάτω το κανάλι

Η κόντρα του Νίκου Μάνεση με την Ελεονώρα Μελέτη μαίνεται και σύμφωνα με το ρεπορτάζ υπάρχουν σοβαρές καταγγελίες από εργαζόμενους του ALPHA για τον Νίκο Μάνεση, σύμφωνα με τις οποίες κάνει bullying σε πρόσωπα της εκπομπής.
Το ρεπορτάζ λέει ότι υπάρχουν πολλές καταγγελίες πως ο Νίκος Μάνεσης ασκούσε bullying απέναντι στην Ελεονώρα Μελέτη και κάποιους από τους συνεργάτες της. Αυτή την στιγμή που μιλάμε δεν έχει φύγει κανείς. Πριν τρεις εβδομάδες υπήρξαν καταγγελίες στη διοίκηση και σε διευθυντικά στελέχη πως ο Νίκος Μάνεσης ασκούσε… bullying να το πω, μία έντονη λεκτική συμπεριφορά, απέναντι στην Ελεονώρα Μελέτη και στους συνεργάτες της. Συνεργάτες που επέλεξε η ίδια για την εκπομπή. Αμέσως επικοινώνησε τόσο η ίδια η Ελεονώρα όσο και συνεργάτες της με τη διοίκηση. Έγιναν ραντεβού και η διοίκηση ζήτησε εξηγήσεις από τον Νίκο Μάνεση. Εκεί κάπου η σχέση τους τέλειωσε.
«Εδώ και τρείς εβδομάδες δεν ασχολούμαι με την εκπομπή της Ελεονώρας. Δεν συμμετέχω στις συσκέψεις και δηλώνω άγνοια των θεμάτων που προβάλλονται. Η Ελεονώρα και η ομάδα της έχουν την πλήρη ευθύνη. Σύμφωνα με την διοίκηση του ALPHA, η Ελεονώρα αυτοπροτάθηκε για την πρωινή ζώνη και ήθελε να κάνει infotainmet. H διοίκηση μου ζήτησε να σχεδιάσω μια εκπομπή κατά τα πρότυπα του Σαββατοκύριακου και η Ελεονώρα δήλωνε ενθουσιασμένη. Επί δύο εβδομάδες ήμουν πάνω από την εκπομπή σε στούντιο και κοντρόλ, όμως μετά την μεταστροφή της Ελεονώρας ότι δε θέλει αυτό το κόνσεπτ διακριτικά απομακρύνθηκα. Αν χρειαστεί θα επανέλθω με στοιχεία», δήλωσε ο Νίκος Μάνεσης. Από την πλευρά της η Ελεονώρα Μελέτη ήταν λακωνικότατη σε ερώτηση που της έγινε αναφορικά με το περιστατικό λέγοντας: «Θέλουν να μας χωρίσουν…». Από την Παλλική ο Μάνεσης, από την Πύλαρο η Μελέτη, αυτή η κόντρα δεν θα βγει σε καλό.

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed